Vad är Instant Mjöl?

Som en händig post runt i köket, är omedelbar mjöl en typ av förklistrad granulat mjöl som löses upp snabbt i någon typ av vätska. Egenskaper ögonblick mjöl gör den idealisk att använda i olika program. Här följer lite information om sammansättningen av omedelbar mjöl, liksom ett par sätt att använda direktmeddelanden mjöl medan laga mat.

Instant mjöl brukar bestå av vetemjöl som har förklistrad och blandas med en liten mängden malt mjöl. Resultatet av denna blandning är att omedelbar mjöl har en låg proteinhalt, och oftast har en något mindre sura smaken än hittas med kaka mjöl. Eftersom instant mjöl är en typ av mjöl som upplöser lätt Ämnet är perfekt för nästan alla tillämpningar där någon form av förtjockning är önskvärt. Ett vanligt användningsområde för omedelbar mjöl har att göra med förtjockning gravies och såser . En smidig konsistens som är resultatet av tillägget av omedelbar mjöl betyder att det är mindre risk att behöva ta itu med de klumpar som kan uppstå genom användning vetemjöl eller majsstärkelse som förtjockningsmedel. Eftersom instant mjöl löser lika gärna i kall vätska som den väl i heta vätskor, är det möjligt att införa mjöl i såsen eller såsen receptet innan du börjar att värma någon av ingredienserna.

En annan tillämpning av omedelbar mjöl har att göra med tjockare buljong till soppor och grytor. Eftersom det inte tar lång tid att omedelbart mjöl att integrera med vätskan i maten, är det möjligt att införa mjöl i soppan eller grytan strax innan rätten är klar matlagning. Den slät och jämn konsistens som resultat av användning av direktmeddelanden mjöl kommer att bidra till att öka njutningen av någon stuvning eller soppa.

Det är möjligt att använda direktmeddelanden mjöl i många recept som kräver kaka mjöl. Till exempel arbetar omedelbar mjöl mycket väl när det gäller att göra paj skorpor från scratch. När bakade, instant mjöl stiger endast marginellt, vilket ger en tunn och fjällig skorpa för paj. Även många människor föredrar smaken av omedelbar mjöl till kaka mjöl, eftersom de mindre sura smaken tenderar att inte ta ifrån den variant av de övriga ingredienserna i receptet.

Instant mjöl är en stor post för att hålla i handen. Med användningar som sträcker sig från förtjockning grytor till bakning, är detta mångsidiga mjöl ett utmärkt val som ofta bidrar till att göra matlagningen lite enklare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.