Vad är en Fillet Knife?

ha en filé kniv eller två runt i köket är en mycket bra idé. Med ett tunt flexibelt blad som är idealisk för filetering fisk, kan filén kniven också användas för flera andra tillämpningar. Här är några grundläggande egenskaper hos filén kniv, samt exempel på hur filé knivar kan användas.

Tillsammans med innehav av ett blad som är tunn och flexibel, innehåller filé kniv ett handtag som ofta görs av rostfritt stål eller förseglade lövträd. Detta gör att vård filén kniven mycket lätt. Tvätta med varmt tvålvatten kommer att ha kniven beredd ingen tid alls. Filén Kniven kan vässas med de flesta typer av skärpning verktyg, så ingen extra uppmärksamhet krävs för att hålla det är toppen driftsförhållanden. Normalt varierar längden på bladet av filén kniven från sex inches till elva inches, vilket gör det idealiskt för ett antal olika jobb, bland annat filetering.

längd och flexibilitet filén kniv är vad gör det möjligt att få bra resultat. Som ett exempel förmågan att filén en fisk på rätt sätt är att låta en ren röra sig längs ryggraden i fisk, hamnar i områdena runt ben och kunna jämnt skiva huden från köttet. Eftersom filén kniven är både flexibel och tunn, kan bladet tar dig lätt till platser som skulle vara omöjligt för en vanlig kökskniv. Rör sig genom köttet och försiktigt separera den från ben och hud gör att det finns mycket mindre fiskeansträngning och chanserna att få några användbara avsnitten är avsevärt förhöjd. Resultatet av ordentligt med en filé kniv är tunt och jämnt klippt sektioner som är färdig för grillning, misshandel och stekning eller bakning.

Medan filén kniven är oftast förknippas med filear olika typer av fisk, är det också bra i andra tillämpningar. Till exempel kan en filé kniv användas för att raka bort tunna delar av rostbiff för bakning, gassande, eller panorera stekning. Fillet knivar också fungerar mycket bra med skära tunna remsor av kyckling och biff för användning i en rad olika rätter.

i huvudsak, om det finns ett behov av att förbereda tunna remsor av något slags kött för matlagning, kan filén kniven lätt göra ansträngningen mycket lättare. Huruvida en del av standarden fiske-och campingutrustning eller häftklammer i köksredskap lådan, en filé kniv är en praktisk anordning för att ha runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.