Vad som är ätbart papper?

Ätbara papper är papper som säkert kan konsumeras av människor. Som en allmän regel, den har en neutral smak och konsistens, och vanligtvis är utformad för att smälta bort vid kontakt med fukt. Det finns många varianter på grundläggande ätbara papper koncept, inklusive smaksatt versioner och varianter med mer textur. Matlagning leverans butiker vana att lagra denna produkt, och människor kan också göra egna, med rätt utrustning.

Tekniskt sett de flesta pappersprodukter är ätbara, på att människor inte upplever hälsoproblem på grund av att de ätit dem, men konventionellt papper är inte särskilt roligt eller lätt att äta, eftersom det har en hög halt cellulosa och är utformad för att hålla. Ätbara papper är klassiskt gjorda av ris och annan stärkelse, och strukturen är mycket mjukare och mer givande. Även om det kanske inte så väldigt spännande och roligt att äta, innebär det mycket mindre av en utmaning än något liknande tidningen.

De flesta vanliga människor använder ätbara papper i kaka Utsmyckning. De kan skriva ut eller måla ett mönster på papper med ätbart bläck och sedan tillämpa den på en kaka. Fukten från isbildning upplöser papper, vilket gör bilden för att sjunka ner i glasyr som om det har tryckt på tårtan. Kommersiella kaka appliqués som hemma kockar kan använda för att smycka sina kakor beroende av samma huvudman.

Andra typer av ätbara papper är utformade för att svepa klibbiga livsmedel så att de inte gör ett mess innan de äts. Denna praxis är särskilt vanligt i Asien, där ätbara papper används för att linda godis och konfekt. Människor kan skalar bort papper, eller äta den tillsammans med godis. Denna typ av ätliga papper brukar vara lite mer hållbar, eftersom den måste kunna motstå fukt, men värmen och fukten i munnen normalt orsakar det att bryta upp mycket snabbt.

Man kan också använda denna typ av papper som en nyhet produkt. Ätbara origami, kan ätbara papper blommor, och en mängd andra farkoster projekt göras med papper som är säker att äta, och dekorerade med säker bläck och färgämnen mat. Ätbara menyer är ett annat intressant sätt att använda ätliga papper, restauranger som vill använda edgy eller speciella anordningar för att intrig kunder kan erbjuda sina menyer på ätliga papper, och i dessa fall på papper eller bläck kan vara smaksatt lägga till upplevelsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.