Vad är en burk öppnare?

många kök gynnas av förekomsten av en burk konservöppnare. Huvudsak är en burk öppnare kök anordning som hjälper till att lossa locken på burkarna så att de kan öppnas med lätthet, ofta utan att behöva använda en stor styrka för uppgiften. Här är några exempel på olika typer av burk konservöppnare på marknaden idag, och hur de gynnar många människor. En av de vanligaste problemen i det moderna köket har att göra med stram burk lock. I vissa fall kan burken locket helt enkelt dammsugas förseglat för att hålla innehållet färska tills de öppnas av konsumenten. I andra fall är det frågan om en fast burk lock. Har en burk öppnare kan ta en hel del frustration från uppgiften att öppna någon typ av burk som har en twist på locket. Den enklaste typen av burk öppnaren är helt enkelt en rund skiva av syntetmaterial , vanligen tillverkade av gummi eller gummerad plast. I allmänhet ingår strukturen på materialet åsar eller små knapar som bidrar till grepp sidorna av locket ordentligt. Detta innebär att ett av problemen med att öppna ett tätt lock, eftersom grepp inte glider. Genom att tillämpa ett starkt grepp och vissa muskler, är det möjligt att öppna den mest envisa burken.

Naturligtvis har inte alla en mycket styrka att vända sig till uppgift att öppna burk lock. Människor med någon form av hälsoproblem kanske inte har förmåga att greppa och vrida med tillräckligt tryck för att öppna förseglingen på locket. Lyckligtvis finns det en burk öppnare som liknar en skiftnyckel. Mynning burken öppnare placeras runt sidorna av locket och sedan stängt för att skapa en tight passform. Gripande burken i ena handen, är armarna på burk öppnare grep och vände med motsatt hand. Mindre överkropp styrka krävs för att öppna envis burkar med denna typ av burk opener. Som ett plus, är det organ vanligen tillverkade av stål och är enkel att rengöra.

För personer som behöver en burk öppnare som gör nästan allt arbete, finns elektriska modeller också. De flesta modeller möjliggöra manuell justering av grepp till burken locket. Från den utgångspunkten är det helt enkelt en fråga om att trycka på en knapp och maskinen kommer grepp burken och långsamt skruva av locket. Vissa modeller har en avdelning för burken och det finns ingen anledning att göra annat än att trycka på startknappen. Burken automatiskt grep, liksom locket, och maskinen gör allt arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.