Vad är en Pasta Fork?

En pasta gaffel är ett köksredskap som är avsedd att användas i servering Strand pasta som spagetti, linguine, Capellini och fettuccine. Kockar kan använda en pasta gaffel till slev portioner ur en kruka eller skål och på plattorna, byggandet av gaffeln är utformad för att hålla delar av pasta på pinnar så att det inte glider av. De flesta kök leverans butiker bära pasta gafflar, och de kan också köpas genom försäljare som specialiserar sig på pasta och tillbehör. och botten en pasta gaffel är som en stor servering sked, med tänder. Skålen från det att sked kan vara hela så att pastan rinna som det serveras, medan pinnarna i tänderna punkt rakt fram, att fånga de pastan så att den inte kan glida av. Beroende på konstruktionen, pasta gaffel kan vara stor eller liten, med en mycket djup skål eller en skål som nästan tillplattad.

Klassiskt, en pasta gaffel är tillverkad av metall, men det är också möjligt att hitta trä och plast pasta gafflar. Trä gafflar ibland användbara för pasta med extremt sura såser som kunde äta till metal finish på metall pasta gaffel, vilket kan orsaka en konstig smak uppstå. Om en plast gaffel används, är det viktigt att veta hur värmebeständig det är, eftersom det kan smälta eller mjukna i kokande vatten, och detta kan bli ett problem.

Många tycker att med hjälp av en pasta gaffel är mycket enklare än med hjälp av tång eller försöker fälla pasta mellan två ordinarie gafflar för att tjäna det. Medan en pasta gaffel är en unitasking köksredskap, utför den uppgift den var avsedd för så väl att detta fel kan förbises. Förutom att dra ur portioner av pasta, en pasta gaffel kan också användas för att detangle pasta, eftersom pinnarna hjälper dra fast klumpar av pasta isär.

När vi ser på pasta gafflar, i första rummet bör värmebeständighet. Det kan finnas en tid när du vill doppa en pasta gaffel i en gryta med kokande vatten, och du inte vill att den ska svika dig. En värmetålig pasta gaffel är också klarar villkoren i diskmaskin, för människor som lever i hushåll med diskmaskiner. Du kanske också vill ta en titt på konstruktionen, se upp för pasta gafflar med vinklar och vrår där gunk kunde samlas under loppet av år av användning, och kom ihåg att hålla pasta gaffel för att se hur handtaget känns i handen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.