Vad är en Panini Grill?

En Panini Grill är en allmänt en liten disk-top stora grill, jämförbar i storlek och funktion som en våffeljärn. Värme appliceras på båda sidor, men till skillnad från våffeljärnet, det Panini Grill är allmänt räfflade, vilket ger ett estetiskt tilltalande uppsättning bruna barer på toppen och botten av panino, smörgåsen man grillar.

viss förvirring om namnet Panini grill finns. I Italien, där Panini Grill först blev populära, grillen är helt enkelt kallas Panini . Den grillade sandwich det producerar kallas en panino eller Panini i plural. Den engelska översättningen har resulterat i sandwich, både singular och plural, men kallades Panini . Grillen används för att göra sandwich är en Panini grill . Att göra det hela mer förvirrande, panino i italienska kan också hänvisas det bara till en rund småfranska. Den Panini Grill är ofta sett i hela Italien på kaffe kärror, där man kan få en varm smörgås fylld med italienska kött som salami och skinka och ost som Provolone. Bröd användes i Italien brukar vara antingen platt focaccia, eller runda, ganska platt rullar. Den Panini popularitet i USA fortsätter att svälla. Även snabbmat tillverkare som Jack-in-the-Box erbjuder nu en rad av dessa grillade mackor. I USA och delar av Europa, får en för den traditionella italienska Panini, eller panini med mer exotiska fyllningar. Välkända kockar har skapat panini recept med kyckling, tunga och annat kött, samt grönsaker, att lägga sort de redan populära italienska stil. Den Panini Grill har blivit ett måste apparaten i köket för att skapa dessa varma och underbara smörgåsar med fyllningar av ett val. De är relativt billiga, varierar i pris från under 100 till över $ 200 (USD). Standarden Panini grillen kan användas för att göra två smörgåsar åt gången, men mer pengar kan man köpa en större Panini grill. Den Panini Grill har fördelen att grilla en hamburgare utan att lägga till extra fett, skillnad från grillning en smörgås i en kastrull. För de ser sin vikt, kan panino vara grillade med lågt kaloriinnehåll ingredienser, men ändå ge smak och intresse över den typiska kall smörgås. Olika bröd med färre kolhydrater kan bytas ut mot vitt mjöl bröd, liksom. Tillagningstiden är också snabb, de flesta smörgåsar grillad i några minuter.

Om man inte äger en panini grill, finns det flera tillåtna substitutioner. Panino kan förberedas på ett storkök eller i en stekpanna, även om det inte ser ut riktigt som en bereds på Panini grill. Man måste också vända panino när de upprättat sandwich på detta sätt, så båda sidor är lika heta.

George Foreman grillar eller motsvarande kan också ersätta en panini grill och värme smörgåsen på båda sidor samtidigt. Om man redan har en grill som fungerar på detta sätt, det Panini Grill, såvida de inte används ofta, kan ta upp mer plats än är motiverad och vara en onödig utgift.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.