Vad är en Mayogarita?

mayogarita är inte en hälsomedvetna alternativ till margaritas uppfanns av Mayo Clinic. I själva verket är det ett långt sträcker sig från hälsomedvetna och Mayo Clinic troligen skulle avråda från sin konsumtion på grund av dess höga kolesterolhalt. Istället har detta alkoholhaltig dryck blivit populär i Japan bland en grupp som kallar sig mayolers , folk som njuter verkligen majonnäs på en varierad kost, skulle vi inte normalt förknippar med spridningen. Detta inkluderar mayo på kalla nudlar, glass och choklad. Framför allt är det mayogarita en specialitet i Tokyo restaurang, The Majonnäs Kök, som mayolers i Japan ofta att hänge sig åt en mängd majonnäs behandlar. och botten är det mayogarita en kombination av den traditionella Margarita serveras i ett glas doppad i majonnäs, istället för den normala glas doppa en Margarita, som tenderar att vara salt. En grundläggande Margarita är en kombination av tequila, triple sec och lime juice. Detta kan antingen serveras på klipporna, eller blandas med is. Margaritas mest förknippas med Mexiko, men mayoler befolkningen i Japan har lett till dryckens migrationen till platser som Majonnäs Kitchen.

precis som vanlig Margarita kan mayogarita serveras antingen blandade eller över is, men det blir det alldeles unika smak från glas som doppas i majonnäs i stället för salt. Mayo ofta droppar ner på sidorna av dryck, som till mayoler betyder "Mums!" Svar från dem som inte bryr sig om majonnäs eller som inte kan tänka sig att denna kombination av smaker är inte lika gynnsam. Bloggar har ägnats åt frågan om hur denna dryck skulle eventuellt kunna konsumeras alls, och hur mycket pengar någon skulle få betala bloggare att faktiskt dricka en av dessa drycker. Ändå mayolers i Japan skulle tvärtom gärna förtära drycken utan lön, och faktiskt flockas platser som Tokyo restaurangen bara för att få denna favorit drink. En del kockar utanför Japan har antagit en mindre negativ attityd till mayogarita. De föreslår att kombinationen av smaker och krämighet kanske inte den perfekta drycken, men kan skapa en bra marinad eller sås bas för en mängd fisk-eller kycklingrätter. Dofter av majonnäs, särskilt den japanska typen, i kombination med lime och tequila, kan borstas på grillad kyckling eller räkor med intressanta resultat.

Andra tycker kombinationen just alltför svårt att tänka sig utan spyr ut utrop som "eww!" Det mayogarita är ett fint exempel på de olika smakerna runt om i världen, och förtjänar inte en sådan fördomsfull reaktion. Frasen, att "var och en sin egen" kommer att tänka på när man överväger detta alkoholhaltig dryck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.