Vad är en Macrobrew?

En macrobrew är en term som används i motsats till microbrew. Microbreweries tenderar att producera och sälja mindre mängder alkohol per år, och kan göra mindre serier. Sedan 1980-talet har populariteten microbrews varit på uppåtgående, med många små bryggerier skapa varumärken som verkligen njöt av allmänheten.

Macrobrews, å andra sidan hänvisar till de flesta kommersiella och populära öl som de görs av Anheuser-Busch. Pilsners, Coors, Pabst, och Miller topplistor över de macrobrew bransch som tillverkar mer än 15. 000 fat öl per år. Producerades öl tenderar att ge ölet en macrobrew eller microbrew, även om det finns några microbrews som nu är så populär, har efterfrågan på dem som skapats för mindre företag att brygga öl på över 15. 000 fat per år.

Det finns ett visst förakt för amerikansk macrobrews av microbrew entusiaster. Adjektiv som "tom", "smaklös" och liknande kan tillämpas. Men populariteten för dessa massproducerade öl är exceptionellt hög, och många är glada över att sitta ner till en Bud, Coors, eller en Corona. Kostnaden kan vara en faktor också, eftersom massproduktion tenderar att korrelera till lägre priser för en sex-pack eller mer av macrobrew öl. Det finns några macrobrewing företag som får en hel del mer beröm av öl entusiaster. Ett antal av dessa företag finns utanför USA och inkluderar märken som Guinness, Dos Equis, och en mängd tyska ölsorter. Många favor macrobrews producerats utanför USA och hävdar att dessa öl är helt enkelt bättre än standard American fare. Vad kan vara bättre smak värde kan också återspeglas i kostnaderna. Normalt importerad öl-särskilt från Europa-kosta mer pengar än deras macrobrew lika i USA.

Några öl entusiaster erkänna de får en längtan efter American Made macrobrew öl då och då. Tidiga dricka erfarenheter Harken tillbaka med en kall flaska Budweiser eller Pabst Blue Ribbon. Mycket som de kan njuta av en snabbmat hamburgare då och då, njuta av de unika smak av amerikanska macrobrews ibland. Visst dessa stora bryggerier tyder på stor popularitet, och förblir det bäst säljande och mest annonserade öl i USA.

Det vore ett misstag att anta allting tillverkas i stor kvantitet är inte kvalitet. Guinness säljer cirka 10 miljoner pints öl dagligen. Miller, Bud, och alla andra amerikanska macrobrews serveras eller säljs i miljoner kronor per dag också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.