Vad är en Ham Steak?

skinka stek är en klippt bit skinka, vanligen varierar i tjocklek från ca 0,5-2 inches (1. 27-5. 08 cm). Det är normalt bara en skuren bit utanför skinka skaft eller benet, och kan vara praktiskt att använda när du vill ha lite skinka, men inte vill förbereda en hel skinka stek. Flesta skinka biffarna är kokta, så även om de kan se ut deli "kokt" skinka, tänk på att värma dem ordentligt innan du äter dem. Du hittar skinka stek i både ben och benfria versioner. De flesta av dem är också kraftigt saltade, och mängden salt i stek varierar kraftigt med varumärket. En allmän regel är att generiska och off märken tenderar att vara saltare. I själva verket kan vissa hitta dem helt enkelt för salt. Det finns ett sätt att rädda en skinka biff du tror kommer att salta. Du kan blöta den i vatten i ca 10 minuter före tillagning det. Detta tar bort en del av överskottet av salt men ändå lämnar dig med en mycket välsmakande biff.

bekvämlighet skinkan biff för matlagning verkligen inte kan underskattas. Du kan säkert pan-yngel, halstra eller grilla en hel skinka biff, eller det är ganska lätt att hugga att användas i en mängd olika recept. En skinka och ost frittata till exempel, är läcker med skinka biff eller hacka och steka små bitar av skinka biff för en variant på fläsk stekt ris, som en del av ett ägg rusning, eller en omelett. Du kan även minska stek i portioner och gör stor skinka och smörgås ost på rostat bröd eller bullar. När du laga en hel stek, kan du använda en mängd olika glasyrer och fyllningar för att ge mer smak och intresse. Honung senap smaker är några av de mest populära, antingen blandat ihop eller användas separat. En glasyr med brunt socker och ris vinäger kan ge Tang och sötma samtidigt. Koktid varierar beroende på din metod, och ofta anvisningarna på förpackningen. Du bör följa dessa, eftersom de vanligen vara de bästa guiderna för hur länge du ska laga biff.

Om du hacka biff upp för användning i olika recepten och planerar att stek det, koktid i en stekpanna är oftast bara ett par minuter som mest. Du behöver inte FÖRKOKA skinka om du planerar att använda den i rör-Fries, frittatas, pajer, eller andra saker som ska laga för en tid. Du bör överväga innan matlagning hackad biff om du planerar att inkludera den i omelett eller klättrar, eftersom ägg kan koka snabbare än den hackade skinkan biff kommer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.