Vad är en Food Bank?

En mat bank är en organisation som upprättats för att ta emot donationer av mat som delas ut till dem som är hungriga och behövande. Mat banker kan vara permanenta organisationer eller de kan bildas för att tillfälligt tillhandahålla mat som kan drabbas av en naturkatastrof. Mat banker är en del av många stadsdelar idag och de har vanligtvis beroende av frivilliga för att hålla dem vid liv.

A Food Bank erhåller vann objekt från stormarknader och andra företag inom livsmedelsindustrin. Maten är fortfarande ätbar och inom utgångsdatum, men alltför nära utgångsdatum att sälja på hyllan. Mat banker måste distribuera livsmedel med begränsad hållbarhet effektivt för att nå dem som behöver dem. En livsmedelstillsats bank kan arbeta med anti-fattigdom grupper som arrangerar matning från en kyrka eller Community Center.

Vissa anti-grupper fattigdom laga mat donerat till ett livsmedel bank och föra beredd varor till de behövande. När det gäller hemlösa, kan andra poster ges tillsammans med mat såsom strumpor, en filt, kläder eller personliga hygienprodukter. Second-hand butiker kan donera bra begagnade kläder och filtar till grupper som arbetar med mat banker. En livsmedelstillsats bank kan också fungera som ett livsmedel skafferi där vann utan färskvaror är placerade på hyllorna och folk som inte har råd att köpa mat kan välja mat från hyllorna. Mat banker som låg på totala livsmedelsmarknaden donationer kan uppmana allmänheten att donera objekt. Företag kan frivilligt att hålla en donation bin i deras butik för klient donationer. Burk eller förpackade produkter och barnmat på burk är välkomna vanligtvis donationer från det mesta av maten banker.

Mat banker också acceptera kontant donationer och kan använda pengarna till att köpa saker som they're låg på så att de kan hjälpa till att föda människor. Maten skafferi typ av mat banker hjälpa dem som har bostad, men har inte råd att köpa tillräckligt med mat. De tjänar människor som kan arbeta och /eller kan få barn att äta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.