Vad är Rice Cheese?

Rice ost är en ost som substitut tillverkas av ris produkter. Laktosfri och soja-fri, är ris ost en produkt populär bland konsumenter som är allergiska mot eller välja att inte konsumera mejeriprodukter. Det skiljer sig från andra ostar substitut som normalt görs av sojabönor, vilket gör det till ett idealiskt för dem som har både ett mejeri och soja allergi, eller de som inte äter mejeriprodukter men ostar tjänst soja.

Ris ost är skapad av ris med kasein, oljor och ost-flavored smakämnen. Kasein är ett mjölkprotein, men används i så små mängder som normalt inte förolämpa dem med mejeri allergier. På grund av den miniscule mängd kasein, är ris ost vanligtvis faktureras som laktosfri. Kasein är ett protein likt gluten som finns i vete produkter. Det används som bindemedel för att hålla ris och olja tillsammans.

Ris ost normalt finns i gourmet Livsmedelsaffär, hälsokostaffärer, eller vegan-/vegetarian-focused mataffärerna. Det är ofta serveras i kylda mejeri del av dessa marknader och kommer i en mängd av konventionella smaker, inklusive cheddar och mozzarella. Ris ost säljs ofta i tegel form för omedelbar kapning och tidskrävande, men det kan också säljas rivas eller pre-skivor.

Konsumenterna kan njuta av smaken av ris ost precis som vanliga ostar. Det kan smältas, hackade, bakat och ätit rak precis som alla andra typer av ost. För recept som kräver ost, kan ris ost ersättas. Detta gör det ännu mer perfekt för dem som vid ett tillfälle i livet haft smak av ost, men inte längre konsumera mejeriprodukter.

Ris ost är utmärkande för slät konsistens, som är mycket lik thetexture av sojaprodukter som silken tofu, även ris ost som inte innehåller soja. Det är annorlunda än andra ostar, bland annat ost substitut, eftersom den har också en variant av ris som många människor tycker om.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.