Vad är Raisin Bröd?

Raisin brödet är bakat degen görs med russin, socker, vete och mjöl. Det är ett sött bröd serveras ofta som efterrätt. Raisin bröd ibland snurras med kanel i en variant kallad kanel russin bröd. Brödet är ofta bakas på helgdagar som jul och Thanksgiving, och betraktas som en familj favorit av många.

Raisin bröd är, liksom andra bröd, utarbetad av en kombination av vatten och mjöl till en deg och baka den. Salt och jäst är också vanliga, liksom i andra bröd. Vad gör ett russin bröd, dock är russin. Och tillförsel av andra läckerheter, som kryddor som kanel, ge russin bröd olika smaker och karaktär.

Russin kan bakas in i någon av ett antal bröd, från vitt till vete eller fullkorn. Många russin bröd, dock bakas in i ett sött bröd och toppad med socker, pekannötter, eller en mängd olika fyllningar. En populär sort görs med virvlar av kanel inbakad i brödet runt russin. Liksom många franska toast märken snurras med kanel, har kanel russin brödet en behaglig spiral utseende när skivor. Komplimentera brunaktiga kurvor i bröd, ett ljus eller starka kanel smak förhöjer sötma av bröd och russin.

Raisin bröd, vare söt eller inte, är en populär frukost måltid. Brödet erbjuder en fyllning provtagning av kolhydrater, och frukt från russin. Det är ofta söt nog att inte behöva sylt eller konserveringsmedel som kan lägga socker eller kalorier. I samma anda, russin bröd göra en populär familjesemester behandla eftersom de är lätta att göra. Många familjer kan påstå enskilda recept, och brödet är lätt kokta, skivade och förberedd för måltider. Kanel russin bröd är bekvämt för frukost, lunch eller middag vid dessa tillfällen.

Raisin bröd har gett upphov till flera andra efterrätter, från russin bröd pudding med russin bröd kaka. Det kan serveras rostat, eller för den äventyrslystna, som en del av en smörgås. Många restauranger erbjuder russin bröd som ett hälsosamt val för en söt frukost eller en tungt toppade och läckra val för en lättare efterrätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.