Vad är Osturducken?

En osturducken är en stek som stoppning en struts med turducken. Långt ifrån en ny fågelart, är en turducken en stek som görs av stoppning en anka med kyckling och fyllning detta stekt i en kalkon. Som ni kanske förstår, är en osturducken en extremt stor stekt, kräver en stor grupp människor att konsumera den, och de flesta osturducken rapporter apokryfisk. Byggandet ensam i en sådan stek skulle ta minst två dagar.

Begreppet fyllning djur med andra djur är långt ifrån ny. Romarna, till exempel, var mycket förtjust i att utarbeta fylld stekar till fågel och lamm. Fyllda fjäderfä stekar var beredd att i många delar av Europa för fester under medeltiden, ofta integrerar exotiska höns som svanar och påfåglar. Dessa stekar tveklöst inspirerat turducken, som uppstod i den amerikanska Södern i den senare delen av det 20th århundradet. När turducken utvecklades skulle osterducken ha varit det logiska nästa steget i ögonen på vissa ambitiösa kockar som integrerar de största kända fågel på Jorden i en redan extravagant skålen.

Processen att göra en osturducken börjar med urbening de inblandade fåglar. Detta skapar trasiga skivor av kött och hud. Många kockar vilja lämna huden på för mer smak, men vissa väljer att ta bort det av olika anledningar. Köttet är sedan kryddad, och de kan vara marinerade också. Vissa tycker om att saltlake Köttet att skapa ett rikt, kyndel smak som också kommer att behålla fukten som osturducken är kokta.

Bygget av stekta börjar med att lägga ut strutsen, skinnsidan nedåt och täcker det i ett lager av fyllning. Sedan Turkiet lager på topp, följt med ett skikt av fyllning, och så vidare tills kycklingen är täckt av fyllning. Därefter är det kött rullas upp i ett block som sys ihop. Vissa tycker om att lämna ben strutsen den av estetiska skäl, så att den färdiga steken kommer mer liknar en verklig fågel. De fyllningar används i en osturducken kan vara oerhört olika. De kan innehålla skaldjur, korv, en blandning av grönsaker, frukter som apelsiner och päron, svamp och andra ingredienser. Många människor gillar att använda helt olika smaksatta fyllningar på varje lager för sort, och fyllningen är ofta kryddstark, liksom.

Matlagning en osturducken kan ta mer än 12 timmar, och det kräver en mycket stor ugn som håller en stabil temperatur. Skålen skall regelbundet vara tråcklade samt att hålla den fuktig. När osturducken rostas, är det tillåtet att vila en halvtimme eller mer och sedan skapade för tabellen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.