Vad är OSTKANT?

En OSTKANT är faktiskt en mycket användbar del av ett hjul av ost. Eftersom det yttre lagret av osten börjar svålen att utvecklas till ett hårdare yttre skorpa som hjälper till att hålla i fukt och smak för resten av osten. Medan OSTKANT är hårdare än resten av osten hjulet, är det fortfarande lätt att skära med en ost kniv eller något vasst föremål.

Ostar vanligtvis inte anses vara särskilt bra att äta. En del av problemet är att ytterkanter ost hjul är mycket torrare än inre delar. Också, som OSTKANT utvecklar och toughens, förlorar den också en del av smaken inneboende i osten. Många tänker inte i termer av att göra någonting med OSTKANT, annat än att ta bort den och kastar bort den. En OSTKANT faktiskt kan vara ett bra komplement till de olika recepten. Genom att ta tid att skära OSTKANT i sektioner och göra det möjligt att avsluta torkning, kan skalet lätt malas till fina partiklar. Dessa partiklar kan lätt användas som ett sätt att lägga krydda till olika typer av rätter. Till exempel kan marken OSTKANT strös i varma soppor, ger dem en lätt anstrykning av ost smak.

Bevattning med motiveringen avsnitt OSTKANT på översidan av grytor eller som en extra toppning tillsammans med franska stekt lök kan lägga till en oväntad lite zip till skålen. Som ett sätt att säsong torkade bönor under långsam tillagning processen kommer OSTKANT hjälp ta fram det naturliga smak av bönor, kräver mindre i vägen för smakämnen med kött drippings.

Lagra härdade svålen är inte svårt alls. Det enklaste sättet är att ta delar av OSTKANT, skär avsnitten i hanterbara bitar och smyga in dem i en lufttät påse. Om du inte tänker använda dem snart, placera påse OSTKANT bitar i frysen för senare. Ett alternativ är att låta OSTKANT att helt torr och därefter bearbeta bitarna i handen helikopter. För en finare textur, använd en matberedare och komma så nära ett pulver konsistens som möjligt. Återigen, förvara i en lufttät behållare och placera i kylskåp. Osten svålpulver kommer att vara klar för användning när som helst, och kommer att förbli frisk i flera månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.