Vad är Mango Salsa?

mangosalsa är förvisso ökar i meddelandet och popularitet. Vissa människor har haft det i flera år, men andra är nya för världen av denna frukt salsa. Det kan låta konstigt om du inte har provat det. Överraskande, kan kombinationen av söta saftiga mango med saker som chili, lök och lite limejuice vara uppfriskande och ett utmärkt topper för många olika typer av kött. Du hittar många varianter av mangosalsa i online recept och kokböcker. Det finns också några premade versioner du kan köpa i butikerna om du vill prova smaka innan du gör din egen. Om du älskar mango, men, det är väl värt att göra din egen färska salsa. Detta kan göras på några minuter.

För betjänar tre till fyra personer, hacka två mango, en liten röd eller lila lök och en mild till super peppar, beroende på hur stark du gillar salsa. Om du vill ha smak av paprika utan alltför mycket värme, ta bort fröna från peppar. Hugga upp några myntablad och några blad koriander. Lägg ingredienser tillsammans och rock med saften från en lime eller citron. Du kan också lägga till lite socker om du vill göra salsa sötare, och man kan notera några olika tillägg i enskilda recept, som gurka, vitlök, eller olika kryddor för att lägga till extra dimension till smak eller konsistens. Om du tillåter mangosalsa att sitta ett par timmar före servering, kommer därför att förstärka i smak. Du kan också tjäna det rätt efter att du har förberett det om du har bråttom. Det finns många saker som du kan använda denna salsa på. En populär användning av mangosalsa är på fisk tacos. Egentligen kan alla typer av vit eller ljus fisk är utmärkt när det paras ihop med mango frukt. Den salsa kommer att vara ett utmärkt komplement till rent kokt kyckling, nöt eller fläsk, too. Vissa tycker om att tjäna salsa som en sida smak med bakad skinka vilja spiral skivad skinka. Lite mangosalsa ovanpå en uppenbart grillad fläskkotlett kommer också göra att entrée mycket välsmakande. Du kan ersätta mangosalsa för andra typer av salsa. Det passar bra med korn smaker och den kan ätas på tortilla chips. Det är också en stor garnering av vegetariska rätter som svarta bönor och majs.

Några recept rekommenderar att du lägger tomater, och om tomaterna är söta detta kan vara en fin kontrast. Andra recept tyder på att vissa gul eller orange frukter som persikor kan ersättas med mango. Peaches kan vara lite lättare att skära upp och arbeta med och de får oftare i ditt område. Du kan också använda tinas tidigare fryst mango, vilket innebär att man skär ut arbete peeling, vilket kan minska förberedelsetid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.