Vad är Grillad Pizza?

Grillad pizza är pizza som är beredd på en grill, snarare än i en ugn. Resultatet, kokt väl, är en lätt, smakrika skålen med en rik smak och rökig arom. Flera pizza restauranger erbjuder grillad pizza utöver sin mer konventionella erbjudanden, och det är också möjligt att göra det hemma. Om du bestämmer dig för att göra grillade pizza hemma, var beredd på en del trial and error, och inte ge upp om dina första försök är mindre än stellar. är det bästa pizzor som produceras i hög temperaturer, vilket uppnås vanligen i tegel ugn som eldas med ved eller kol. Förutom crisping pizzan snabbt, sköt trä ugnar också ge några subtila smaker av sina egna, beroende på skogen som brann. Pizza praktiker som inte har tillgång till sådana ugnar lekte med grill, i slutändan utveckla grillad pizza som ett alternativ till ugnen eldas pizza.

Flera saker som grillad pizza bortsett från andra pizzor. Den första är matlagning teknik, som normalt kräver kockar att grilla ena sidan och sedan den andra, se till att degen är genomstekt. Pålägg brukar vara skivas mycket tunt och inte tungt lager, så att de ska laga innan pizzan brännskador. Grillad pizza tenderar att vara tunn och krispig med en mycket rökig smak. För att grillade pizza, grillen måste vara inställd på en hög inställning och få varm. Helst grillen bör ha ett lock, så att det kan vara stängda för närmare efterlikna förhållandena i en ugn. För direkt grillning är en bit pizza degen rullas ut och sedan försiktigt över till grillen i några minuter innan den vänds och omfattas i pålägg. Vissa kockar föredrar att använda en tunn kaka blad för sin grillade pizza, för att undvika risken att degen glider genom gallret.

Du kan också skapa en mer traditionell pizza med hjälp av en pizza sten, en sten som är utformad för att tåla de höga temperaturer på ugnar, vilket skapar en karakteristisk krispig skorpa. I samtliga fall kommer grillat pizza ut som andra grillad flatbreads när väl förberedda, med komplexa, mättande smaker. Grillning pizza är relativt enkelt, när skicklighet är fulländad, och det kan mycket roligt också, eftersom det är lite mer ovanlig än att kasta hamburgare eller kebab på grillen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.