Vad är Canning Salt?

Salt har använts som krydda och konserveringsmedel i tusentals år. Man försökte så efter att, i antikens Rom, soldater ofta drog en del av sin lön i salt. Det är där frasen "inte värd sitt salt" kommer från, förresten. Bland dess många användningsområden, salt spelar en stor roll i Inläggning och konservering.

Canning salt är en viss mängd salt som används, som namnet antyder, i konservering. Canning salt är ett finkornigt salt och jod-free. Dessutom saknar klumpförebyggande ingredienser som används i vanliga salt. Avsaknaden av tillsatser innebär konservindustrin saltet kommer inte vända grönsaker-särskilt pickles-en mörk färg, inte heller att göra sina grumlig vätska. Pickles görs med koksalt skulle vara helt ofarligt att äta-de bara inte ser bra ut. Canning salt, å andra sidan, ger en tydlig saltlake som är lämplig för betning.

Canning salt används också för att bevara kött som salt, rökt skinka eller korv. Det är viktigt att koka den specificerade mängden salt efterlystes i receptet så köttet (eller saltgurka) kommer säkert bevaras.

Leftover konservindustri salt kan användas som bordssalt, men utan klumpförebyggande medel, kan detta utgöra ett problem på fuktiga dagar. En lösning för detta är att placera några korn okokt vitt ris i saltkaret. Canning salt som redan har täckt kan separeras. Kocken har just att sprida salt på en plåt och värma dem i en medelvarm ugn i några minuter. Värmen kommer att avdunsta fukt. Kom ihåg Morton Salt slogan "När det regnar rinner det"? Den slogan som den klumpförebyggande medel som finns i saltet.

Canning salt finns i de flesta stormarknader, där andra konservering leveranser säljs. Sök efter konservering burkar, lock och band och frukt pektin, och det finns risk för konservindustrin salt kommer att vara i samma område. Det är också tillgänglig från butiker på landsbygden där Inläggning och konservering mat är vanligt. En 2,5-pound (1140 gram) container kommer att kosta mellan 3 och 6 US dollar (USD).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.