Vad är Butterscotch?

Butterscotch är som läcker, smörig, mer-smakrika än kola smak som smaker efterrätt såser och hårda karameller. Det är också en färg.

De flesta människor känner butterscotch från Hard Candy droppar tillgängliga i butiker överallt. Ett godis företag tillverkar en "smör rom" smak som är liknande. Trots att ingen alkohol förekommer i kola, tenderar att ha en sorts sprit-ish smak som troligen beror på den uppvärmda socker. Dess historia har sitt ursprung i England och "skotska" en del av namnet kan härledas från ordet "sveda", eftersom socker upphettas till en ganska hög temperatur.

Butterscotch Candy kan göras på hemmaplan genom en kombination av socker, majs sirap, vatten och ättika och värme till hård spricka skede. Detta är 300 ° Fahrenheit eller 149 ° Celsius. Godiset Därefter sjönk med teaspoonfuls på en smörad cookie blad och får svalna. Resultatet är gammaldags kola godis.

Tillsammans med Hot Fudge, är kola en populär efterrätt sås och glass toppning. Ett hem recept innehåller mörkt brunt socker, ljus majssirap, smör, grädde, mjölk och majsstärkelse. Blandningen kokas tills det tjocknar till en sirap. Det är inte hårdna som godis, naturligtvis, och används på glass, över frukt och andra sötsaker.

Brownies, kakor och tårtor kan också ha en kola smak och kola glasyr är populärt, också. Butterscotch "chips"-som choklad chips-finns överallt och används i recept från brownies till fudge. Butterscotch är även en populär pudding smak. Recept för Butterscotch godsaker finns i kokböcker, på bekostnad av blandningen lådor och på Internet. En särskilt god källa för butterscotch recept är recipesource. com. Ibland är något som kallas en är en Butterscotch färg. Det betyder oftast en tawny slags gult-inte riktigt ljusbrun, men inte riktigt gult heller. Hästar kan vara en kola färg, till exempel.

Butterscotch kanske inte riktigt lika populärt för desserter som choklad, men det är alltid en söt omväxling. Med olika recept tillgänglig, kan alla laga mat införliva Butterscotch till något gott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.