Vad är Bitter Lemon?

Bitter citron är en intressant syrlig variant av tonic water. Typiskt tonic vatten är en kolsyrad dryck med en blandning av sötningsmedel, koffein och kinin. När citronjuice läggs till i denna mix, blir drycken bitter lemon. Det vore ett misstag att anta att citronen ger en bitter smak till soda. Kinin skapar bitterhet medan citronsaft tillägger tartness. Socker nivåer i bitter lemon hålla citron element ganska söt, men gör inte mycket för att mildra den bittra smaken av kinin. Men många människor kommer för att njuta av smaken av denna tillsats, som gjordes ursprungligen i sirap för att bekämpa malaria. Andra som inte tyckte om smaken skära smak tidigt tonic sirap och därefter tonic water genom att lägga rikligt med alkohol till dem, vilket skapar populära cocktails såsom gin tonic.

Varianter av bitter lemon första dök upp i mitten av-20-talet och Schweppes ® Company, som redan är kända för sin tonic water, påstår sig ha skapat den. Sedan dess har många fans har använt soda som ett substitut för tonic water. På några av platserna för företag som är de största tillverkarna av blandaren, liksom Canada Dry ® och Schweppes ®, finns recept på olika bitter lemon cocktails. Classics inkluderar flera gin eller vodka med läsk. En annan dryck som använder mixern är Deep Blue Sea, som blandar en bild på den med persika snaps, blå Curacao och kalk hjärtlig. Det bör noteras att andra citronen drycker vanligtvis inte bra substitut för bitter lemon. Om drycken inte innehåller kinin, det oftast inte kommer att ha lagt tang eller smak önskas i cocktails. Men det finns många utmärkta och relativt sur citron kolsyrade drycker, såsom Limonata ®, de är inte bitter nog att använda som substitut.

Det är inte nödvändigt att Lägg alkohol till denna soda för att njuta av det. Man kan säga att läskedrycken har en liten ägnat följande, som bara skulle tänka på att lägga is på det. Bitter citron är definitivt inte lika i popularitet med andra drycker som cola, citron-lime läsk, öl eller rot. Eftersom intresset dricka bitter lemon som pop är relativt liten, kan det vara svårt att hitta dricka i de flesta livsmedelsbutiker, men vissa kommer att bära den. Istället människor har bättre lycka om de söker efter den på spritbutiker eller hos återförsäljare ägnas uteslutande säljer drycker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.