Vad Rolled Steak?

Rolled stek är en ugn rostad nötkött maträtt, som är rullade, bunden, och efter matlagning, lyckohjul skivor och serveras med en garnera eller sås. Det är bekant för många kulturer och alla har sin unika signatur på den. Generellt använder rullade biff flank biff eller runda biffar.

Flank stekar och biffar runda är både utmärkt val för rullande eftersom de är långa och tunna styckningsdelar av nötkött. Flanken stek är bäst känner till London Broil och säljs ofta som sådana. Rumpstek säljs ofta som rump biff.

Båda delar är mycket gott men kan vara lite tufft så det är bäst att fjärilen dem eller har din slaktare förbereder köttet vid köp. Detta innebär skivning dem på mitten, lämnar en tum på ena kanten. Denna minskning bör göras vid en horisontell vinkel, som går i samklang med köttet. Detta kommer att förbättra ömhet på steken och ge stek en hanterbar tjocklek. När du fjäril din stek, är det bäst MÖRA genom marinering av köttet i 24 timmar. Flesta syror, till exempel citron, tomater, vinäger eller vin blir utmärkta marinader. Soja, tamari, teriyaki sås, ingefära, vitlök och ananas är också deliciously effektiva. När köttet har tenderized ordentligt, krydda med dina favorit kryddor och örter. Ett lager av bacon och vitlök är ganska vanligt förekommande. Börja rulla på den korta änden som du skulle en Jelly Roll eller en logg. Fäst med slaktarens snöre. Vanligtvis gör tre banden över är nog att hålla steken falla isär under tillagningen. I det här läget många kockar i kylskåp i ytterligare 24 timmar, panorera sear eller halstra att täta köttet. Sedan rullade stek rostas i en varm ugn tills gjort.

Mindre rostning tid kommer att resultera i en mer anbud rullade biff. Denna rätt är bäst när den serveras medium till medium-rare. Det har redan marinerade så tillagningstiden kan vara mindre. Efter tillagningen är klar, är det rullade biff skuret i betjänar delar innan presentationen.

Varianter av rullade biff involvera skivas biff i två-tums (5,08 cm) remsor före valsning, binda med snöre eller sörja med spett. Många etniska maträtter överösa rullade biff med sin favorit fyllningar och kryddor.

Braciole (eller braciola) är en italiensk favorit rullade biff. Den är fylld med en mängd olika ostar, med inställningar som Gorgonzola, mozzarella, parmesan, Provolone eller Romano. Ett lager av bacon ofta ingår före vältning. Den braciole bakas i en Marinara sås eller sås läggas på bordet.

A Mediterranean marinad använder soja, rödvin, vitlök och ingefära. Den argentinare njuta rullade biff med Chimichurri sås rullade i biff. Det är förberedd med vitlök, persilja, rödlök, rött vin, vinäger och olivolja. Andra utstyrsel inblandade i valsade biff är bacon, paprika, svamp, spenat, grön lök, och ditt val av ost.

Rolled biff recept är alltid en speciell händelse skålen och kräver mer förberedelsetid än din vanliga rätter rostbiff. Men på grund av sina vackra presentation och god smak, mest kulinariska aficionados Håller det är värt det extra besväret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.