Hur kan jag göra Flan?

Flan, även känd som creme caramel utanför spansktalande länder och USA, är en kräm baserad dessert toppad med ett lager av karamell. Flan sitt ursprung i Europa och senare blev mycket populär i Central-och Sydamerika. Många människor från USA känner Flan genom mexikansk och sydamerikansk mat. Det finns många ögonblick Flan produkter finns på marknaden, kan du också Flan från grunden med hjälp lätt att hitta ingredienser och förnödenheter kök. Göra Flan är lite svårt, men hemgjord dessert är väl värt mödan. I grund och botten är Flan en vanlig vaniljsås kokt i en stekpanna fodrad med sockerkulör. Du kan göra individuella Pajbottnar i vaniljsås bägare eller ett stort ark av Flan att skäras i bitar vid servering. Den lätthet med vilken stora mängder vaniljsås kunde göras var delvis ansvarig för Flan popularitet i Europa och Latinamerika restauranger.

Här är ett grundrecept för Flan. När du har lärt dig detta kan du experimentera med smaksatta varianter. I Valencia, Spanien till exempel, mjölken ersätts med saften av Valencia apelsiner för att skapa en regional favorit. Det första steget i att göra flan är att göra caramel topping. Carmel är helt enkelt smält socker, så att denna del, värme 1 /4 kopp vatten och 3 /4 dl socker på medellång till låg värme i en kastrull. Om socker följer sidan av pannan, använd en fuktad bakverk borste för att driva bort den.

Titta potten noga, och ta bort det från lågan när sockret börjar tjockna och vända gyllenbruna. Det är lätt att KOKA kola, så var vaksam. Sätt två isbitar i formen för att stoppa kola från matlagningen ytterligare. Nästa, häll kola till bakning kastruller, snurra runt för att bestryka sidorna jämnt. Använd en 9-tums (23-cm) diameter panorera eller mindre enskilda koppar. Att göra vaniljsås, kombinera två koppar mjölk med skal av en citron, en kanelstång och 1 /4 tsk salt, och ta bara en koka. Medan mjölken blandningen är kyla, fick sex hela ägg, tre äggula, en och en halv koppar socker och en tesked vanilj i en stor skål tills enhetlig. Lägg sedan till mjölken i äggsmeten, sedan töja vaniljsås i formar.

att koka Flan, placera formar i en större skål fylld med hett vatten. Om du använder flera mögel, bör de inte vidrör varandra. Grädda Flan i en 350 ° F (177 ° C) ugnen i ca en timme, eller tills en kniv eller tandpetare införas i mitten kommer ut rena. Kyl Flan varmköras, täck formen med en servering tallrik och snabbt vänder den för att ta bort Flan. Du kan tjäna Flan värma eller kyla den för att fungera kallt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.