Vad är muffinsformar?

No frukostbuffé skulle vara komplett utan de nödvändiga muffin. Innan tillverkade muffin burkar, tidiga muffin troligen började som en liten kaka eller rulla gjort som en variant av en favorit bröd eller kaka. Med tillkomsten av muffinsformar, bagare och hemarbetare kunde göra flera enhetlig muffins lättare än att göra dem personligen eller med hjälp av muffin ringar.

Ordet muffin kan ha en av två etymologier: antingen från det franska ordet moufflet , som betyder "mjuk" eller det tyska ordet, Muffe eller "kaka. Tidigt muffinsformar kallades "pärla" kastruller och var mer oval tablett eller liknande i formen än dagens koppar runda muffin. Tillverkade kokkärl tillsammans färdigförpackas mixar på 1950 drivs det som kallas "American muffins" i förgrunden för frukost och snacks.

Idag kan du lätt hitta den traditionella muffin kopp pan i aluminium, rostfritt stål, gjutjärn, icke-stick, och den nyaste modefluga i matlagning, silikon. De inte bara varierar i material som används, men också i storlek, antal muffinsformar per ark, Muffin form och tema. Muffinsformar kommer vanligen i mini (i ark från 12 till 24), regelbunden, jumbo och king size. Normalt mini muffinsformar åtgärd? tum (1,9 cm) djup och är 1 5 /8 inches (4,12 cm) över på toppen och 1? inches (3,17 cm) längst ner. Standard muffinsformar har oftast en 3,5 ounce (99 g) kapacitet, kom in ark från 6 till 12, och varierar i storlek beroende på tillverkare. Jumbo och king size koppar muffin är ännu större, beroende på tillverkaren. Förutom storlek, muffinsformar finns i en mängd olika former och teman. Det finns ark med mini Bundt muffinsformar, rör muffins, ökade formade Bundt muffins, koppar i form av ananas, snäckor, hjärtan och även alfabetet. För älskare av popovers många Muffin Cup tillverkarna gör popover kastruller också. De nyaste vrider på muffin beslutsfattande innefattar silikon brickor muffin kopp och individuella silikon koppar muffin för användning på en kaka blad. Det finns även muffinsformar som du kan använda för att göra muffin tops-gjort ett pop-kultur ikon av en episod av Seinfeld .

Tillsammans med olika muffinsformar är en lika mångsidigt utbud av papper och liners folie, som hjälper till att hålla din muffinsformar ren och underlätta underlättar transport av cupcakes och muffins. De finns i olika färger och design som passar alla parter tema eller tillfälle.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.