Vad är lökringar?

Lök ringar är runda skivor Americana, (men även populär i Storbritannien, Kanada och Malaysia) som ökade i popularitet med den våg av hamburgare fogar och middagsgäster, och sedan med många snabbmatsrestauranger som fortfarande tjäna dem. Men det finns ingen klar dag när dessa krispigt stekt och fettrik kyndel ringar först uppenbarade sig, finns det bevis för människor kokade dem så långt tillbaka som på 1930-talet, med recept som förekommer i annonser för Crisco i en tidning.

Vanligtvis när man pratar om lökringar, de hänvisar till lök som har skivas och delas upp i ringar. De är sedan doppas i smeten, och kan rullas i ströbröd eller smulor knäckt, innan de snabbt friterad. Det stekning bör leda till en krispig yttre och en mjuk kokt lök Skiva på interiören. Över-stekning kan orsaka lökringar vara alltför tillagas på insidan och stekning i felaktigt upphettad olja normalt resulterar i mycket fet ringar.

För dem som måste ha lökringar mellan deras besök på middagsgäster eller snabb leder mat, det finns flera alternativ. Den första och bästa av dessa är att göra din egen ringar hemma, även om detta kan vara tidskrävande. Det är bra om du har ett hem djupt fritös på sidan som kommer att värma oljan till rätt temperatur. För att minska fetthalten, vissa människor gör bakade versioner, men dessa kanske inte så knaprig som stekt versioner. Du kan också köpa lökringar på fryst mat i ditt livsmedelsbutik. Dessa kan bakas eller stekt, och de kan tillfredsställa dina ringar åtrå. Företag som franska's ® gör konserverade ringar. Dessa används i recept som det populära gröna bönor gryta, och är oftast mjuk och smidig tills bakade. De får inte heller vara den traditionella ring form, utan kan i stället långa stänger av lök.

Även om du hittar traditionella lökringar på många snabbmatsrestauranger, ett par snabbmatsrestauranger inte använder traditionella ringmärkts lök skivor, och istället komponera ringar av bitar av lök. Även om detta är sannolikt ett arbete sparar enhet, har det inte riktigt har samma smak som standard lökringar. I diners och pubar du kan hitta varianter på vilken typ av smet används för att göra lökringar. En särskilt populär smeten är öl smet, som lägger en pikant smak till den allmänna smaken av ringarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.