Vad är franskt bröd?

franskt bröd är bröd av vitt vetemjöl som har en stark och mjuk skorpa. Interiören av bröd är full av bubblor, ofta på grund av användning av surdeg förrätter att förbereda bröd, dock inte alla franskt bröd är surdeg. Vanligtvis brödet är formad till en torped, Bâtard eller baguette stil. I Frankrike är det baguette form standard, och bagare kan förbereda denna typ flera gånger om dagen så att folk har tillgång till färskt bröd till frukost, lunch, middag eller ett sent mellanmål. Det finns nu många bagare hela världen som förbereder en variant av franskt bröd. Komma jordskorpan vara skarpa och sega är vanligen den svåraste delen. Detta gäller särskilt om brödet skall slås in i plast. Det kommer snart vara mjuk i stället för hårda och sega. I USA, du är mest troligt att du finner detta bröd i form av surdegsbröd som bagare i San Francisco och dess omgivningar. Du måste köpa nytt, och det är normalt i säckar i papperspåsar att behålla detta yttre sega konsistens som är så önskvärt. Även om många förknippar bröd med San Francisco, är den franska stilen vanligen inte göras med en surdeg starter i Frankrike.

franskt bröd och lagras inte bra. Det blir svårt inom en dag för köp om du inte linda in det i plast. Du kan ofta återställa viss mjukhet till brödet genom att värma den. Så det är okej att köpa det en dag i förväg om du planerar att värma upp. Vissa människor kan finna ännu en ny uppvärmd franskt bröd lite utmanande att äta, och kan vara en förvärvad smak. Om du vill få den speciella knaprig skorpa på franskt bröd förpackas i plast, igen, värma den upp kan göra det crispier. Det kommer inte riktigt har den tjocka bruna skorpan som du skulle vara vana vid i en mer autentisk version. Men det kan göra för ett bra substitut.

Vad ingredienser beträffar är franskt bröd oerhört enkelt. Det bör bara innehålla mjöl, jäst, vatten och salt. Om du observerar andra ingredienser såsom vegetabilisk olja eller emulgeringsmedel, du äter generellt sämre bröd. Enkelheten av ingredienser gör detta bröd ett fantastiskt komplement till nästan vad som helst. Vissa européer lever sitt bröd med skivor av choklad på den, eller Nutella ®. Annars kan doppas i såser, sprids med smör eller majonnäs, som används för smörgåsar, eller bara ätit klart och varmt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.