Vad är ett krusbär?

krusbär är en liten rund frukt som finns i hundratals varianter. Flesta växter experter menar de tidigaste sorter av krusbär anläggningar var i norra Afrika. Är dock krusbär nu vuxit kraftigt inom hela norra Europa och i Nordamerika. Den krusbär buske står cirka 3-5 meter (. 91-1. 52 m) hög. Busken har taggar, vilket gör krusbär plockar lite hård på händerna. I Nordamerika, förlänger krusbär är säsongen från maj till augusti. Hittar man dem oftast i juni, men detta beror på temperatur och plats. Krusbär tycks också klara hårdare temperaturer. Det gör dem lätta att växa i områden med frost och snö.

själva frukten är vanligen jämförbar i storlek med blåbär. Krusbär kan vara runda, ovala eller droppformade formad beroende på deras sort. De kommer också i en härlig färgskala, från grönt till rött till lila. Interiören fiskköttet Berry kommer att matcha färgen på huden, men har en något genomskinligt utseende.

De flesta likna de omogna krusbär i smaken till en syrlig druva. Den mogna krusbär är svårare att hitta, men är ofta i förhållande till Muscat grape i smaken. Eftersom det är svårt att få mognare krusbär, är frukten ofta med socker i dessert recept. Den krusbär definitivt svarar bra att baka och SÖTNING. Krusbär tårtor och pajer är vanliga. Likaså krusbär kan läggas till de många bakade desserter i stället för russin eller korinter. De kan också kompott, eller användas i krissituationer eller skomakare. Om man kan få mogna krusbär, många föredrar helt enkelt att äta dem råa, eller lägga till dem i fruktsallader. De ger också intressant konsistens och smak i gröna sallader.

är den term som spelar krusbär används på ett idiomatiskt uttryck som är unika för britter och kanadensare. Att spela ett krusbär är mycket som att kallas "tredje hjulet. " Den krusbär kan medfölja ett romantiskt kopplat par på en dag. Det är svårt att avgöra om uttrycket härrör från det faktum att den enda person kan rodna från den romantiska gärningar i par, vilket liknar ett krusbär. Växelvis, kanske den enda person som är för "svåra" i naturen för att skaffa sin egen dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.