Vad är ett bröd Bowl?

En skål bröd är ett bröd, bakat i en rund form, som har urholkat att göra en skål som du kan äta också. Bröd skålar är särskilt populärt för servering musselsoppa, spenat dip och chili, även om de kan användas till många andra rätter. Använda ett bröd skål kan ersätta en faktisk skål, och det äts i slutet, vilket möjliggör en snabbare sanering.

Bröd skålar kan komma i olika storlekar. En stor skål bröd kan användas för att tjäna en part-storlek belopp spenat dopp eller kronärtskocka dopp, medan en mindre bröd skål kan användas för en enskild servering av soppa, chili, eller stuvning. Soppor som inte är lika krämig som chowder, särskilt soppor med en tunn buljong, kanske inte serveras i en skål bröd, eftersom det kan göra skålen blöt.

Många olika sorters bröd kan användas för att bakar bröd skålar. Ibland stora rullar, såsom ciabatta rullar används. Andra vanliga alternativ för bröd skålar är vetebröd, rågbröd, eller surdegsbröd. Typer av bröd som är för mjuk kommer att bli blöt snabbt, så se till att brödet du väljer kan absorbera en del av stuvning, soppa, dip, eller chili.

Bröd skålar kan ätas tillsammans med fyllning eller efter soppan eller grytan är färdig. Toppen av bröd skål skärs oftast bort och serveras bredvid skålen. Detta kan användas för att doppa i soppa eller gryta. Basen absorberar smak, som många människor tycker läckra. När ett dopp serveras i en skål bröd, kommer det troligtvis att serveras med mer bröd för doppning.

För att göra ett bröd skål, skiva ur en tum eller två av bröd. Klipp ut insidan av brödet, ta bort de flesta av insidan av brödet. Detta kan sparas och styckas upp för doppning eller servering tillsammans med bröd skål. Se till att du inte skär igenom sidorna eller i botten av bröd, eller du kommer att ha en mycket läcker maträtt!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.