Vad är en kaka Pan?

ett kex pan är en stekpanna med normalt sex till åtta inläggningar, att baka kakor. Många människor älskar biscuit pan eftersom den skär ut en av de mer irriterande steg för att göra kex: rulla ut degen och skära av kex. Höjden Pan har länge varit populärt eftersom det skulle kunna användas för att göra kakor över en lägereld och hoppa över arbetet med att hitta en ren plats som att rulla ut och skära degen. Ibland kex på lägerelden är nonchalansen halvvägs igenom tillagningen processen så de bruna jämnt i toppen och botten. En person kan fråga sig vad meningen med biscuit pannan, med tanke på de många muffin kokkärl tillgänglig. Det finns definitivt flera skillnader mellan de två typerna av kokkärl, även om vissa rektangulär kaka kastruller kan likna muffin burkar. Först, ett kex pan är mest sannolikt att göras från gjutjärn, men några har nu gjorts i belagda metaller. Den gjutjärn ger extra skorpa av kakan, vilket kan vara mycket önskvärt. För det andra, ett kex pan vanligtvis har koppar som är samma bredd på toppen och botten. Muffin kokkärl, omvänt, vanligen smalare nedtill än upptill. Så om du gjort kex i en muffin pan, skulle du inte enhetliga runda kex. Du ser faktiskt många muffins nu har gjorts i kex pannor för att producera en rundare mer enhetlig muffin. Om du inte använder papper till din muffins, kan du börja om du använder ett kex pan, eftersom de flesta sorter som inte är icke-stick, och muffins kan vara svårare att komma ur pannan. Alternativt kan du smör eller använda icke-stick spray på koppar för att ta bort muffins lättare. Det smör, ister eller förkortningen i kex betyder oftast att de inte håller sig till ett kex pan, även om det är ungreased. Du kan behöva förbereda pannan innan du börjar baka kakor. Om pannan är av gjutjärn, kommer du antagligen behöva säsong pannan först av smörjning kopparna med olja eller smör och baka dem tom i cirka 30 till 60 minuter i ugnen. Du kan också köpa en erfaren kex pan där detta steg redan har genomförts.

Med rutinerade kastruller, om man tvättar dem i diskmaskinen, måste du på nytt säsong dem för att upprätthålla den icke -stick beläggning. Istället kan tvätta med lite ljus tvål och varmt vatten behålla kryddningen på pannan. Somliga föreslår bara att du utplåna biscuit pannan med en våt trasa.

Du kan oftast använda alla recept droppe kex i ett kex pan. Men om du inte använder någon form av riven ost i ditt recept, kan det fastnar på kastrullen. I detta fall är det en bra idé att fett pannan lite först för att undvika en stor röra städning efteråt. Självklart, du behöver inte ett kex pan. Drop kex kan vara precis lika enkelt göras på en kaka blad. De får inte ge estetisk njutning av perfekt runda kakor, men de smakar lika bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.