Vad är en glödlampa Baster?

En glödlampa baster är ett kök verktyg som är avsett att göra tråckla saker som stekar mycket lättare. Den klassiska designen är ofta nära kopplad i huvudet på konsumenterna med kalkon, och det är ibland mer allmänt känd som en kalkon baster. Det finns många användningsområden för en glödlampa baster runt i köket, och de flesta glödlampa basters är relativt billig, vilket gör dem en praktisk investering. Flesta kök leverans butiker säljer glödlampa basters, ofta med ett sortiment av tillbehör. Den grundläggande utformningen av en glödlampa baster innehåller två delar. Den första är en lång metall, glas eller plast cylinder som kan hålla tråckla vätskor. Cylindern avstånd också hand kocken från potentiellt heta kastruller och livsmedel, vilket minskar risken för brännskador. Den andra delen är glödlampan, tillverkad av plast, silikon eller gummi. Glödlampan pressas att ta upp vätskan i cylindern, sedan försiktigt pressas att släppa dem. En högkvalitativ lampa baster kan skapa ganska vakuum och suger upp en stor mängd vätska för att tråckla eller avlägsnande från en kastrull.

tråckla livsmedel enligt de lagar mat garanterar att de håller sig fuktig, smakrik, och jämnt brynt. Normalt är tråckla görs med drippings från pannan, effektivt återvinning dem och förhindra botten av steken från att bli blöt. En glödlampa baster kan också användas för att tillämpa en marinad. Verktyget är också användbart för att avlägsna överdriven vätska från en kastrull. Uppvärmningen en glödlampa baster innan tenderar att göra den effektivare, och kan uppnås genom att köra baster under varmt vatten.

Även om den grundläggande utformningen av en glödlampa baster är enkel, det finns ett antal valbara tips som kan ingå. I vissa fall är en glödlampa baster ihopkopplad med en tråckla borste, som fästes på änden av röret. En injektionsnål kan också användas för att tränga in steken med tråckla vätska. Vissa företag design också dripless tips som hjälper glödlampa baster behålla vätskan tills de behövs.

Kvaliteten lampa basters varierar kraftigt. Många företag gör verktyg av mindre än idealisk material, vilket innebär att de kan misslyckas, ibland mycket obekvämt stunder. Som en allmän regel, vill du hitta en glödlampa baster som lätt kan rengöras, ofta genom att ta bort glödlampan. Silikon är ett bra material för lampa basters, eftersom det är värmebeständigt. Försök att undvika tunn plast, eftersom de kan spricka eller smälta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.