Vad är en cola och pommes frites?

Ett värde måltid är ett menyalternativ som erbjuder flera objekt grupperas tillsammans till en låg kostnad. Köpa objekt separat skulle kosta mer än att köpa ett värde måltid, som fungerar som ett incitament för att uppmuntra människor att välja det värde måltid. Paradoxalt nog, värde måltider erbjuds en rabatt, uppmanar de kunder att spendera mer, det är därför de är ett vanligt inslag på menyerna av snabbmat restauranger och andra inrättningar som erbjuder billig mat.

I ett klassiskt exempel på ett värde måltid, en snabbmatsrestaurang kunde erbjuda en hamburgare, pommes frites och dricka tillsammans till ett lågt pris. Människor kan också få betala en liten avgift för att "supersize" måltiden, vilket gör frites och dricka större. Faktum är att vid vissa snabbmat anläggningar, är anställda uppmuntras upp Uppgradering supersizing alternativ, att uppmuntra kunder att spendera mer, vilket ökar vinstmarginalen för företaget.

Ur syn på ett företag, finns ett antal fördelar till värdet måltid. De tenderar att öka kundlojaliteten, och de locka kunder, eftersom kunderna är publicerade måltid behandlar och beslutar att sluta att granska vilka möjligheter och beställa mat. Produktionskostnaderna är också ganska lågt, medan restaurangen kan ta en förlust på de viktigaste värdet måltiden post, vilka ytterligare objekt har en hög vinstmarginal och därmed kompensera för förlusten.

Value måltider även skapa en uppfattning om en affär för kunderna, en kund kan komma att vilja beställa en hamburgare med pommes frites, men få värdet måltid med dryck eftersom det kostar ungefär lika mycket. Medan en liten summa som inte kan göra skillnad för en enda kund, sådana belopp lägga upp under dagens lopp, särskilt eftersom värdet måltider tenderar att framträda vid anläggningar med mycket hög omsättning. Under loppet av en dag, kunder spenderar mycket mer med värde måltider än annars.

Värde måltider har kritiserats av vissa närings-förespråkare som hävdar att de uppmuntrar människor att äta mer. Inför köpa en fristående menyalternativ eller ett värde måltid för en något högre priser, kommer många människor väljer värdet måltid eftersom de tror att de får en bättre affär. Detta innebär att de konsumerar mer mat än de skulle kunna ha annars. Näringsmässigt värde måltider är ofta inte ett fantastiskt val, eftersom de kan vara mycket hög kalori och de kan innehålla kalorier från källor som kan vara mindre hälsosamt, såsom vissa typer av fetter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.