Vad är en Sprits?

En Sprits är en fantastisk sak att ha i köket, särskilt om du vill rörsystem isbildning på kakor eller försöka mer komplicerat tårta dekorationer. Du kan också använda en Sprits att skapa dekorativa arrangemang av alla typer av halvfast föda. Rörelsens väskan är ganska enkelt, även om det kan ta tid och lite konstnärlighet för att skapa mer komplicerade mönster. Det enkla Sprits kan i tyg (ofta bomull), plast, nylon, duk eller plastad bomull. Dessa påsar är avsedda att användas upprepade gånger, och kan tvättas och sparas för senare bruk. Lightweight plast eller engångspåsar bakverk kan vara bra också, särskilt om du dekorera eller rör mat på språng, eller inte planerar att göra en hel del inredning. Formen på varje påse är konisk, med en liten öppning i botten av konen och en stor en på toppen. Vissa påsar har en koppling till de små hål som ser lite ut som en skruv, på vilka du skulle passa olika Inredningstips.

Val av Inredningstips, som är gjord av plast eller metall, är mycket varierande. De finns i stjärna och former blomma, och i en mängd olika öppning storlekar. Grundläggande tips har antingen en rund öppning, eller bara ett halvt avlånga en. Om du har den typ av påsar som inte har kopplingen, infälld du bara spetsen i mindre hål, från insidan av påsen, ladda in dina glasyr eller annan halvfast föda, och är redo att pipa och dekorera med dig hjärtans lust.

Även om du kan vara extremt utveckla i ditt val av tips Sprits, om du bara vill grundläggande rörsystemet kan du kanske köpa några. Alternativt kan du köpa ett antal tips som ger dig en mängd olika alternativ. Att ha en bra bok om tårta utsmyckning, om du planerar att göra rosetter, blommor, eller andra saker är en utmärkt idé. För rörledningar mer grundläggande saker, kommer en enkel, ganska bred spets göra vackra dekorationer av vispad grädde på efterrätter, eller fyll éclairs eller puffar grädde dekorativt, eller lägg till lite extra blänk och stil för att redovisa andra halvfast mat.

Sprits pris och dekorativ priser spets varierar. Räkna med att betala lite mer för hållbara typerna, och mindre för engångständare. Om du upptäcker att du älskar rörledningar och utsmyckning, det är väl värt att spendera pengar för hållbara påsar. Du hittar det största urvalet av påsar och tips på nätet och i butiker kaka dekoration. Andra platser att söka är butiker som erbjuder ett brett utbud av köksprylar, såsom Williams-Sonoma eller Sur La Table, och många hantverk butiker bära cake-dekoration utrustning också.

Det är möjligt att göra en egen tillfälligt Sprits, och faktiskt en del tycker det mycket lättare. Ibland tips överleva påsen, och du befinner dig behöver en Sprits, utan det dags att köpa en. Den enklaste metoden för att skapa en Sprits är att använda en plast, gallon-size återförslutningsbar påse. Skär ett hål i påsen vid en av dess nedre hörn, precis tillräckligt stora för dekorativ spets för att passa. Detta kommer enkelt att du lätt rör och dekorera, även om det oftast bara fungerar för en användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.