Vad är en Relish Fork?

En smak gaffel är en äter Utensil utformad för att passa in i små behållare av välbehag och andra kryddor så att gäster kan extrahera en liten servering som att hitta sin egen mat. Det är också ibland kallas allmänt som en krydda gaffel och skaldjur plocka kan användas för att tjäna samma syfte. Använda en smak gaffel kan hjälpa till att hålla krydda burkar rent och snyggt, och det kan också minska risken för förorening av livsmedel. Dessutom anses det en ordentlig förutom ett formellt dukat bord. Många kök leverans butiker säljer smaka gafflar i ett urval av mönster och former.

De flesta människor tänker en smak gaffel som en miniatyr gaffel, eftersom det inte liknar en liten gaffel. Men ett par saker urskilja en smak gaffel. Det första är antalet och konfigurering av pinnarna. En smak gaffel kan ha två eller tre pinnar, och de tenderar att vara nära varandra för att hålla krydda samtidigt som vätskan rinna. De kan även vara något utspärrade i ändarna, så att relish gaffeln kommer att kunna hålla mer mat. Dessutom har en smak gaffel har en mycket smal profil så att den kan passa in i små behållare.

Vanligtvis är smaktillsatser anges med en smak gaffel. Diners är tänkta att doppa njuta gaffel till krydda för att tjäna sig själva, och sedan byta ut gaffeln när de görs. Detta garanterar att inte Diners göra misstag överföring partiklar av andra livsmedel i den kryddade genom att använda sina egna gafflar. Eftersom specialiserade servering verktyget är speciellt avsedd för kryddor, det håller även tabellen renare, eftersom gästerna inte ska behöva kämpa med större redskap, som kan spilla smaktillsatser som de försöker få loss dem. är både metall och trä som används för att njuta gafflar. Metal tenderar att vara mer formell, antingen silver eller rostfritt stål, och en metall smak gaffel kan också etsas eller präglat med ett dekorativt mönster. En trä relish gaffel tenderar att ha en mer rustik känsla, och det interagerar väl med sura kryddor, eftersom träet inte kommer att vanära som silver skulle. Vissa kockar upprätthålla ett bestånd av både för olika tillfällen.

När du beställer en smak gaffel, är det oftast en bra idé att få multiplar. Att köpa en uppsättning smak gafflar säkerställer att alla krydda gafflarna vid bordet kommer att matcha när flera kryddor anges. Det är också försäkring mot förlust, som den lilla gaffeln har en tendens att försvinna eller sjunka till botten av trångt silverbestick lådor. Eftersom en smak gaffel är så liten, är det oftast bättre att handtvätt det, eftersom det kan dyka upp i silverbestick racket i en diskmaskin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.