Vad är en Cupcake Pan?

En cupcake pan är en bakning pan konstruerats för att göra enskild cupcakes. Det är också kallas en muffin pan. Flesta cupcake grytor är gjorda av aluminium eller silikon, för att säkert klara höga temperaturer i ugnen. De har i allmänhet cirka 12 enskilda koppar för cupcakes per pan. Cupcake liners, enskilda tidningarna att gå runt cupcakes, krävs vanligtvis att göra cupcakes i en cupcake pan. En annan typ av cupcake pan är det som är en tårta pan i form av en stor cupcake. Vanligtvis dessa typer av pannor finns i två olika delar. Hälften av kakan smeten hälls i formen som utgör botten av cupcake, och den andra hälften hälls i formen för att bilda toppen av cupcake. Två halvor av kakan kan sedan kombineras och inredda för att se ut som om det verkligen är ett stort cupcake. Dessa typer av bakverk är populärt till fest och bröllop.

Cupcake kastruller traditionellt runda baka koppar att göra cupcakes. Men det finns många andra typer av kokkärl nyhet cupcake med koppar i olika former. Vissa kan komma i julgran eller snögubbe former för semester, eller i form av en pumpa eller ett spöke för Halloween. Födelsedag themed cupcake skålar är populära också, utöver figurer seriefiguren. En annan typ av cupcake pan är en som skapar en cupcake i form av en glasstrut. Vissa människor väljer att ta regelbundna glasstrutar och placera en cupcake på dem så att det ser ut som en glass. Cupcake skålar finns också i form av små Bundt kokkärl. Dessutom är några cupcake kastruller som syftar till att skapa individuella cupcakes att, när den placeras i en grupp, utgör formen av en tårta. Dessa kallas cupcake kakor. I vissa cupcake kakor, de individuella cupcakes är iskallt individuellt. Dock vissa väljer att helt enkelt sprida ett lager glasyr över hela den grupp av cupcakes, att slutresultatet ser mer enhetligt, som ett lakan tårta. Cupcake kakor tenderar att fungera särskilt bra för barnkalas. En cupcake pan i någon form eller design kan hittas genom att söka på nätet.

En annan populär användning för cupcakes är att skapa en cupcake bröllopstårta. I denna konstruktion kommer cupcakes placeras på en differentierad bricka för att ge intryck av en differentierad bröllopstårta. Muffins till bröllopstårtor är nästan alltid iskallt och individuellt inredda. De är bra därför att många olika smaker av cupcakes, florsocker, och typer av dekorationer kan användas för en personlig touch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.