Vad är en Crock-Pot?

En långsam-spis, eller Crock-Pot ®, är ett relativt nytt inom matlagning världen. Dessa elektriska spisar ersätta gjutjärn holländska ugnar, eftersom de kan laga mat långsamt, vid lägre temperaturer. Däremot är fördelen med en Crock-Pot ® att man kan behålla en jämn temperatur i ett antal timmar, som ännu matlagning. Den Crock-Pot ® har sitt ursprung i Naxon Beanery All-Purpose spis. Denna apparat är tillverkad före 1950, men andra tillverkare gillade idén med en långsam elektrisk spis och började göra look-alikes. Rival Industries köpte Naxon företaget 1970, och därmed även deras långsamma spis. Omdöpt till Crock-Pot ®, den långsamma spisen återinfördes 1971 och har inte ångrat mig.

A Crock-Pot ® består av matlagning pott, oftast gjort av glaserade eller porslin ( därav "lerkruka" delen) och ett hölje med värmeelement inuti. De är oftast täckt med ett glaslock. Den ursprungliga Crock-Pot ® hade porslin kastruller som inte kunde tas bort från bostäder, tillsammans med två temperatur inställningar: låg och hög. Användbara men orsakade bristen på temperatur variationer ibland livsmedel KOKA och förlora en hel del smak. Den Crock-Pot ® fångad på till stor del, eftersom kvinnor var att åter komma ut på arbetsmarknaden och behövde ett sätt att få middag lagad kort efter att de kommit hem. Den Crock-Pot ® är också känd för sin förmåga att göra hårdare, billigare styckningsdelar anbud och aptitretande, vilket sparar pengar på stormarknaden. har några större ändringar gjorts i Crock-Pot ® sedan 1970-talet. Många har nu den digitala timers som kan ställas in så att spisen stängs, eller gå till en "hålla sig varm" inställning efter en viss tid. Den Crock-Pot ® har ofta låg, medium och hög temperatur nivå nu, som möjliggör större kontroll över tillagningen. En av de bästa innovationerna har det flyttbara lerkruka. Med gamla Crock-Pot ®, hade kocken att tvätta verktyget mycket noga, eftersom inget vatten behövs för att komma in på bostadsmarknaden med värmeelementen. Detta gjorde tvättar Crock-Pot ® en svår, irriterande jobb. En flyttbar cooking pot betyder kocken tvättar det precis som han eller hon skulle någon annan gryta skålen, och många potter matlagning tål maskindisk.

Crock-Pot ® recept finns i tusental på Internet och i nästan varje kokbok. Dock behöver en kock att vara noga med att se till hans eller hennes hopkok har mycket smak går in i matlagning processen, sedan 12 timmar i en Crock-Pot ® kan läcka smakerna ur många livsmedel. Lägga till lite krydda rätten före servering hjälper ljusare smakerna i maten.

Den Crock-Pot ® och andra långsam-spisar säljs överallt som säljer små apparater. De kan hittas i lågprisvaruhus, varuhus, butiker hem och online. Priserna kan variera från $ 15 US dollar (USD) to $ 200 USD, beroende på tillverkare och funktioner. Den Crock-Pot ® är ett bra sätt att laga varm mat till familjen, och är också en välsignelse på fester när du vill behålla osten dip varmt!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.