Vad är Ring Bologna?

Ring Bologna är ett bearbetat kött som skapas vanligtvis med en blandning av nöt-och griskött. Denna typ av Bologna drar sitt namn från det faktum att köttet är formad i en lång tubulär design, inte olikt länk korv. Ibland kallas ringwurst, "ring Bologna över en fot lång och är smidig nog att formas till en cirkel eller ring. Det finns två olika typer eller klassificeringar av ring Bologna. Grov ring Bologna är beredd att använda en metod för malning av kött eller kött i receptet, så att strukturen på den färdiga produkten är modigare eller något grittier än många typer av förädlade köttprodukter. Däremot har fin ring Bologna en textur som är mjukare, likt strukturen på många kommersiella lunchmeats.

användningsområden i ringen Bologna allt från att skapa ett snabbt och enkelt mellanmål att använda som en kokt kött i olika recept. Eftersom Bologna har en liten rund diameter, skär köttet gör den idealisk för utsläppande på ett kex. Det bologna kan också skivas och läggas till grönsaker för att göra en god rör-stekt maträtt, eller till och med malt och ingår i en gryta. Som med de flesta charkuteriprodukter, är ring Bologna genomkokt och ätbara direkt ur förpackningen. Detta gör det idé att användas i kalla smörgåsar. Men oftast smaken förbättras av enkel matlagning metoder som panorera stekning eller gassande. Tillagningen åtgärder kan också hjälpa till att lägga till en något krispig konsistens till Bologna, som ofta lägger en annan del av njutning att konsumtion av förädlade kött.

Även ring Bologna är inte alltid tillgänglig i livsmedelsbutiker, är det inte ovanligt att se produkten tillgänglig i slakteributiker. När produkten inte är tillgänglig lokalt kan det även beställas från företag som säljer ett antal av kött och ost genom sina kataloger. Med tillkomsten av Internet, har vissa tillverkare av ring Bologna också börjat erbjuda sina produkter till försäljning online.

Tillsammans med ett grundrecept använda några viktiga örter och kryddor i köttet, är det också möjligt att få special typer av ring Bologna som innehåller stora mängder vitlök , olika typer av paprika, och även versioner som är genomsyrade med ost och pickles. För människor som föredrar att begränsa sin konsumtion av rött kött, finns det även versioner av ring Bologna som görs med kyckling och kalkon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.