Vad är RISFLINGOR?

RISFLINGOR är goda flingor som är skapade med risgryn. Processen för att skapa RISFLINGOR innebär FÖRVÄLLNING riset, sedan platta kornen produkten en solid flaga. Det finns ett antal recept ris flake används i asiatisk matlagning. Ofta i västvärlden, är RISFLINGOR används för att skapa spannmål och olika typer av snacks.

Skapandet av RISFLINGOR börjar med parboiled ris. Detta bidrar till att mjuka upp säden och förbereda den för bearbetning. När riset är öm, det kokta korn är rullade, så tillplattad. Tjockleken på den tillplattade ris kommer att bero på hur mycket tryck som tillämpas. När blandningen är önskad tjocklek, de tillplattade ris får torka ordentligt. De torkade blad som sedan gick igenom en rullande process för att skapa enkla flingor. Vid denna punkt i processen, kan RISFLINGOR vara förpackade för att användas som ett torrt spannmål, eller används som ingrediens i recept på en sida skålen, eller användas för att skapa efterrätter eller till och med tilltugg. Ett vanligt användningsområde för RISFLINGOR är att skapa en enkel efterrätt som är något liknande risgrynsgröt vanligen serveras i västvärlden. Denna metod innebär att lägga mjölk och socker till ris flingor och låta dem brant i blandningen för en kort tid. Konsistensen på den färdiga skålen är som något som kokade gröt.

RISFLINGOR kan också blandas med andra torkade säd flingor för att skapa en god frukostflingor. I kombination med nötter och torkad frukt kan RISFLINGOR också tjäna som ett hälsosamt mellanmål alternativ. är en traditionell maträtt med ris flingor kallas banh se i Vietnam. Ris skördas direkt från fälten. Snarare än FÖRVÄLLNING är ris rostade och sedan platta för hand med en mortel. Detta hjälper till att ta bort skalet eller skrovet av riskorn. En rad kryddor läggs till flingor och blandningen kokas tillräckligt långa för att smakerna att mingla.

Även RISFLINGOR har traditionellt förknippats med mat i östländerna har flingor bli mer tillgänglig i västvärlden under de senaste åren. Det är möjligt att köpa förpackat RISFLINGOR i de flesta livsmedelsbutiker och stormarknader att bära asiatiska livsmedel. Dessutom har många hälso mataffärerna bära RISFLINGOR som både spannmål och en hälsosam ingrediens för olika typer av vegetariska rätter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.