Vad är Pastry Cream?

Pastry cream är en mycket tät, rik vaniljsås. Det är en stapelvara i franska efterrätter som eclairs, som vanligtvis används som fyllning i bakverk. Den mest grundläggande konditorivaror grädde görs med vanilj, men det kan också vara smaksatt med choklad, citron, apelsin, eller andra utdrag. Det kan också lättas något med tillsats av grädde, om rak konditorivaror kräm är för tät för ett visst recept.

Franska fyllt efterrätter har införlivat bakverk grädde eller crème patissière under århundraden. Flera närliggande länder har också antagit bakverk gräddfil för rika fyllt desserter från zuppa inglese att vissa versioner av ostkaka. Vissa kockar ersätta vispad grädde för konditorivaror grädde, men de två är så olika att med vispad grädde i grunden kommer att förändra smaken på den färdiga skålen. Det finns ingen anledning att inte använda konditorivaror grädde, speciellt eftersom det är så lätt att göra.

Börja med att föra två koppar mjölk till en böld, tillsammans med en delad vaniljstång. Rör om ofta för att mjölken från förbränning, och ta bort den från värmen precis som det börjar bubbla. Under tiden, vispa sex äggulorna tillsammans med en halv kopp socker. När äggulor och socker vända sig till en blek halm färg, sålla tre matskedar majsstärkelse i smeten och vispa igen.

Häll en halv kopp av uppvärmd mjölk långsamt i äggulan blandningen whisking infoga den. Nästa, häll blandningen äggula i uppvärmd mjölk panorera och vispa blandningen tillsammans tills den börjar tjockna. Använd en mycket låg värme under denna process, att försiktigt uppmuntra koagulering och samtidigt undvika bränning. Om du vill smak för konditorivaror grädde med extrakt som orange eller rom, lägg det i detta läget.

Dra ut degen krämen spisen och tvinga den genom en sil för att ta bort vaniljstång och några stora klumpar. Låt degen grädden svalna i ett isbad strax innan du lägger tre matskedar osaltat smör en i taget, whisking noga infoga efter varje tillsats. För en lättare bakverk grädde, tillsätt en halv kopp lätt vispad grädde, blandade med en liten mängd Florsocker. Sedan trycker du på ett ark plastfolie väl i degen grädde för att förhindra bildandet av en hud, och snabbt kyla den. Använd degen grädde inom tre dagar efter önskemål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.