Vad är Morot Chips?

Morot chips är en ny och förbättrad version av chips. Konceptet är detsamma: rotfrukt tvättas, skivad och stekt eller stekta tills den är skarp. Det kan vara saltade eller kryddat ungefär som en potatis chipet. Morot chips i själva verket ser gärna djupt orange chips.

skillnad chips, dock morot marker är rika på vitamin A, en viktig del av en hälsosam kost. Stekt morot chips, som chips, kan innehålla en stor mängd fett. Men det finns många hälso-mat företag som erbjuder bakade morot chips som innehåller alla de stora vitaminer, men ett nominellt belopp av fett. Med hälsa medvetande ökar, söker man alltid efter bättre sätt att äta. Snacking, har det visat sig, är en stor anledning till varför folk går upp i vikt, viktökning, kan naturligtvis leda till att alla typer av hjärt-och skelettmuskler problem och kan leda till fetma och diabetes. Dessutom har många tilltugg såsom chips är fulla av fett och kalorier, men ger lite näring. Därför kan välja hälsosam tilltugg som bakade morot marker vara mycket viktigt för ens hälsa.

Intresserad av att göra din egen bakad morot marker för ett hälsosamt mellanmål? Här är ett bra recept:

1. Spraya en bakplåt med en tunn olja.
2. Slice önskat antal morötter i omgångar som är 1 /4 tum (. 64 cm) tjocka.
3. Placera skivor på bakplåten utan överlappar dem.
4. Smaka av med salt och peppar.
5. Placera plåten i en ugn, förvärmas i 350 grader Fahrenheit (177 grader Celsius).
6. Grädda morot marker för cirka fem minuter, eller tills kanterna blir bruna.
7. Vrid chips och tillbaka för ytterligare 5-10 minuter.
8. Enjoy!

Morot marker kan i själva verket bli ett mycket viktigt livsmedel i vissa utvecklingsländer University of Nebraska Forskare Ahmad Sulaeman och Judy Driskell har arbetat med morot chip recept. De anser att morot marker kan bidra till att bekämpa vitaminbrist hos barn som växer upp under fattiga förhållanden. Dessa forskare arbetar med friterad morot chips. Eftersom människor i utvecklingsländerna har svårt att få tillräckligt med kalorier och vitaminer, är fetthalten i djup marker vän morot ingen anledning till oro. I själva verket kan de extra kalorierna vara ganska viktigt att kosten. Till skillnad från ugnsbakad morot chips, kan friterad morot chips innehåller över 50% fett.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.