Vad är Meat Packing?

Köttproduktion är grossist slakt, bearbetning och förpackning av djur till kött att fördela till återförsäljare såsom stormarknader. Grossist kött förpackningsindustrin köper djur från lantgårdar. Kött anses vara kött av grisar, kor, lamm och får. Kött av höns, ankor och andra fjäderfän inte betraktas som kött, fisk anses inte vara kött heller. Köttproduktion är en global industri som kan eller inte kan inspekteras och kontrolleras av myndigheter, beroende på varje plats.

Säkerhet och avlopp bör vara viktiga frågor för paketering av kött eftersom sjukdom och kontaminering av kött kan förekomma i ohälsosamma förhållanden. Eftersom köttet är kött av slaktade djur, måste den förvaras kallt så snart som möjligt efter slakt så det stör inte. Korrekt kyl-och frysutrustning är avgörande för köttindustrin. Det tidigaste inspelade kommersiell distribution av fryst kött var 1874. Köttet transporterades till England från USA. Chicago var USA: s största paketering av kött regionen fram till 1920-talet. Inom köttindustrin tidiga dagar hade förpackningsanläggningar rum kylas med is för att lagra kött. Nötkreatur avlastare Gustavus Swift krediteras med utvecklingen av järnvägen bil kylsystem med is. Detta gjorde shipping kött över långa sträckor med järnväg möjligt innan elektriska kylsystem uppfanns.

Köttproduktion växter kan specialisera sig på en viss typ av kött eller produkt. Till exempel, vissa kommersiella kött packers bara pack, bearbeta och distribuera ekologiskt kött. Ekologiskt kött kommer från djur som inte fått någon antibiotika eller tillväxthormoner. Styrande organ bildas för att rutinmässigt kontrollera gårdar att föda upp djur för ekologiskt kött. Övriga packning företag bara exportera fryst kött eller bara behandla en typ, såsom fårkött från Nya Zeeland. Den Köttproduktion tenderar att ha många kritiker. Frågor om sanitet samt djurplågeri och arbetstagare missbruk yta från tid till annan. Sjukdomar som galna ko-sjukan i nötköttsindustrin förekommer ibland i kött växter. Köttindustrin kritiker har klagat på låga löner för invandrad arbetskraft samt slaktare bli bränd, klippa och förlora fingrar.

De flesta länder har åtminstone vissa statliga licenser, sysselsättning och inspektion, men dessa kan vara otillräcklig i vissa områden. De som motsätter sig lösningar för paketering av kött i vissa delar av världen har protesterat för att försöka ändra situationen. En del regeringar har svarat med närmare förfaranden för övervakning och inspektion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.