Vad är Margarita Mix?

En margarita mix är en part dryck som kan avnjutas med eller utan alkohol. Det finns en mängd butik producenter som William Sonoma ™ El Cholos, Mr. T's eller Tommy's som har bra beredd mixar på marknaden. För en sammanfattning part margarita mix, det finns vissa versioner säljs med tequila redan i mixen. Det är bäst att få de märken som måste kylas eftersom de är flash pastöriserad och har en fräschare smak.

För den mer äventyrlige kan förbereda dina egna margarita mix vara halva nöjet. Dessa kan göras i förväg och kylda tills det behövs. Sedan finns det purister som föredrar att förbereda alla ingredienserna vid den tidpunkt då drycken görs.

Flera sorters juice och naturliga smaker blandas och säljs specifikt som margarita mix. Den vanliga ingredienser i den färdiglagade blandar är citron eller lime, Tangerine eller orange, och Velvet Falernum, som är en tjock, söt sockerrör med en blandning av mandel, ingefära och lime. Flesta Margarita angreppssätt som blandats, är väldigt söt och har extra tillsatt socker. Den primära alkoholen i Margaritas är tequila, som är gjord av blå agave. Tequila destilleras från denna stora öken saftiga växter med liljefamiljen. Det är viktigt att använda en god kvalitet i genomsnitt priser tequila, som en billig version kan skapa en bitter inflytande, medan bidraget från en hög slut dricker tequila skulle försvinna i Margarita mix. är kännare av margaritas mycket påstridig i sina preferenser. Bartender tekniker är fryst, blandade eller skummande drycker, ofta med färsk frukt läggas till margarita mix. Några av favoriterna är banan, kokosnöt, kiwi, mango, jordgubbar eller vattenmelon. Ibland dessa iskalla blandningar åtnjuts utan alkohol, kallade nya Margaritas. Med en lime Margarita, det är en ring av salt på kanten av glaset för att balansera sötman och förbättra smak av tequila.

De flesta purister föredrar Margaritas on the rocks. De flesta av dessa arter kräver en finare kvalitet av tequila, och inte använda en margarita mix. Stället, tillägger de triple sec, orange sprit och färsk limejuice, och naturligtvis underskrift kanten av salt. Den ultimata Cadillac Margarita ingår också en Grand Marnier ™ utlånad.

Margaritas har kommit att förknippas med tropikerna och Mexiko. Making Margaritas har blivit ett tidsfördriv för nöje och underhållning. Det finns lika många varianter av margaritas eftersom det finns gommar och alla har sin egen version av den ultimata Margarita. Jimmy Buffet inspirerade entusiasmen för margaritas i hans hitlåt "Margaritaville", och har sedan öppet restauranger med samma namn i Key West och New Orleans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.