Vad är Mandel Bröd?

känt över hela Tyskland som Mandelbrot , är mandel bröd en traditionell gammal värld bröd som kännetecknas av ett hårt yttre som är ihopkopplad med en mängd olika ingredienser för att skapa en god behandling. Populär i flera kulturer, är Mandel bröd liknar hårt bröd italienska biscotti, och kan serveras på många av samma inställningar. Grundreceptet för mandel bröd kan göras till ett bröd som är skuret i sektioner, eller iordningställda som små kakor.

Förteckningen över ingredienser som kan användas för att förbättra smak av mandel bröd inkludera sådana godsaker som choklad bitar och torkad frukt. Krossade nötter är också ett populärt komplement till Mandel bröd, tillsammans med, destillerade extrakt som vanilj, citron eller smör rom. På ett sätt som liknar biscotti, kan Mandel bröd vara beredd med tillsats av smakämnen i blandningen, eller som en topping eller garnering på utsidan av den färdiga produkten.

Mandel bröd är ett utmärkt val när en enkel men ändå elegant dessert önskas på middag. Tunnslip av mandel bröd är också ofta serveras som en del av eftermiddagen kaffe eller te. Eftersom Mandel bröd kräver inga extra såser och dalar för att njutas, kan den del av brödet doppas i kaffet, eller helt enkelt haft en sida post. Den hårda textur mandel bröd gör att behandla för att absorbera vätskan och fortfarande behålla en krispig kvalitet, vilket många tycker är önskvärt.

Även mandel bröd sker vanligtvis med blekt mjöl, det finns flera varianter som anses vara godtagbara. Hel-vetemjöl kan ge ett extra lager av smak på brödet, medan personer som vill undvika vete helt kan överväga att använda rismjöl istället. När man förbereder Mandel bröd för judiska helgdagar, är det möjligt att ersätta potatisstärkelse och osyrat bröd tårta för mjöl, och ändå skapa ett gott bröd med rätt konsistens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.