Vad är Lemon Butter?

citronsmör har två definitioner. Det kan hänvisa till kallt smör i stavar eller vispad som faktiskt har smaksatt med citron och socker. Oftare den hänvisar till citron smör sås eller Meunière , en underbar syrlig, gräddig och kyndel sås som kan användas för att en mängd olika rätter. Oftast hittar du vitt kött, ljus fisk och skaldjur, och massor av grönsaker som serveras med citron smör sås. Lemon smörsås börjar med skirat smör eller smörolja. Detta är smör som har smält, och sedan ansträngda. När du smälta smöret du notera små bitar av vitt i det, vilket är en ansamling av smörfett. Genom att sila smöret får du en klar gul ämne som är lite lägre i fett.

Traditionell citronsmör recept kräver skirat smör vara brynt långsamt på svag värme och tillför ungefär tre matskedar citronsaft för varje halv cup (113,4 gram) smör. Många kockar lägger också till en matsked hackad persilja. För en starkare smak persilja, använda platta blad eller italienska persilja istället för curly-bläddrade sorter. Du kan också justera mängden citronsaft för större eller mindre citron smak beroende på din personliga smak. Om du använder osaltat smör, bör du lägga salt och peppar. En del människor börjar recept för fisk eller kyckling med matlagning dem i smör. Rätter som pilgrimsmusslor, sjötunga, eller räkor kan lätt stekta i ca 7-10 minuter. De tas bort ur stekpannan och sedan citronsås görs i pannan. Observera här typen brukar oftast inte använder ghee, helt enkelt smält smör. Du kan göra din egen ghee och ersätta det. Att låna ut mer smak på den färdiga skålen, kan fisken läggas tillbaka till den färdiga citronsmör och kortfattat sauterade i det. Alternativt kan såsen enkelt hällas över fisk, fågel eller skaldjur. Ibland citron smör serveras vid sidan av vissa skaldjur, som hummer och krabba. Människor kan sedan doppa bitar av skaldjuren i smöret. Detta kan vara en trevlig förändring från att tjäna den traditionella ghee som dippsåser med hummer och citron par mycket bra med de flesta skaldjur.

Om du vill uppmuntra ditt barn att äta mer grönsaker, kan du överväga att lägga till denna sås till blomkål, gröna bönor, broccoli eller blandas veggies. Barnet i huset som helt enkelt inte att äta grönsaker kan frestas av denna välsmakande sås att äta och doppa sig till mer vitaminer. Naturligtvis är de också konsumerar mer fett, men detta kan vara en rimlig avvägning om det bestämda broccolin hater plötsligt blir en fläkt på grund av citronsmör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.