Vad är Lemon Bars?

Lemon bar är en söt, syrlig, och naturligtvis Lemony efterrätt bar. Även citron barer verkar vara en 20th century uppfinning, de är så populära som många gamla tiden testas favoriter i vissa hushåll, och många familjer har ett recept på citron barer som är lätt att vidarebefordras till nya generationer. När väl genomförd kommer citron barer har en helt smulig Shortbread bas, toppat med en SENTIMENTAL citron topping nästan som vaniljsås, och en delikat damning av strösocker. En del människor njuta av sin citron barer varm, färsk ur ugnen. Andra gillar att kyla dem, erbjuder baren kakor med ett urval av andra desserter i slutet av en måltid. Kockar med finare ambitioner kan pipa bakverk grädde eller vispad grädde på deras citron barer och topp dem med färsk frukt. Detta kan höja de redan populära dessert till nya nivåer av deliciousness i åsikterna hos många konsumenter.

Ursprunget till baren cookies tycks ligga på 1930-talet, när kockar började baka fler kakor i stort ark pannor. Inspirationen var förmodligen brownie, en annan populär efterrätt som kommer i form av en nedskärning kvadrat. Citron barer verkar ha drabbat vardagstänkandet på 1960-talet, men kan också ha gjorts av enskilda kockar innan denna period. Att göra citron barer, börja med att smörja en åtta av åtta tum (20 av 20 centimeter) pan. Du kan även linje pannan med pergament papper eller folie för att göra kakor lättare att hantera om man så önskar. Värm ugnen till 350 grader Fahrenheit (177 grader Celsius), och komma igång på skorpan. Grädde en halv kopp smör med fjärdedel kopp strösocker och 1 /8 tsk salt innan den saktar lägger en kopp mjöl till en löst samlade deg. Tryck degen i formen och grädda den i 20 minuter, tills den bruna, innan du drar ut den och lägga fyllningen omedelbart. Värmen i jordskorpan kommer att bidra till fyllningen, se till att det kokar över.

Till fyllningen, slå två ägg med en kopp socker, och lägg saft och skal av två citroner, tillsammans med två matskedar mjöl för att hjälpa fyllningen tjocknar. Häll fyllningen på jordskorpan och baka citron barer tills fyllningen uppsättningar. Strö dessert med strösocker, låta barer svalna, och sedan skära dem i enstaka portioner. Förutom citron barer, kan du också lime, apelsin eller tangerine barer, om du känner dig äventyrlig, i alla fall, använda ca 1 /3 kopp saft tillsammans med en matsked av iver. Om du gillar din citron barer mer kyndel, skära ner på sockret kommer inte ha någon större inverkan på receptet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.