Vad är Jell-O Shots?

Jell-O bilder finns på college parter, strand och partier pool, och ibland säljs på barer och restauranger. Små glas fyllda med olika hopkok av alkohol kallas bilder eller shooters, och Jell-O Shots är liknande, förutom de använder gelatin blandat med alkohol. Resultatet är ett roligt och gott sätt att njuta av en drink. Att Jell-O Shots kräver en viss förberedelsetid. För att göra Jell-O Shots korrekt behöver du alkohol, paket gelatin, varmt vatten, en bricka eller gelé panorera och cuper. Rekommenderade Kåporna är den lilla muttern stora koppar finns på parti butiker, eller smakförstärkare koppar som sålts i butiker restaurang utbudet. Om du inte kan hitta något, gå med minsta plast eller papper kopp du kan hitta. Om inga koppar finns, kan du göra Jell-O skott i en stor container och skär i tärningar.

Gör Jell-O Shots genom att följa receptet tryckt på förpackningen hela vägen upp till steget där du lägger kallt vatten. I stället för kallt vatten, ersätta alkoholen. Beroende på vilken typ av smak gelatin du använder, kan du använda en kompletterande alkohol. Exempelvis är de flesta Jell-O Shots göras med billig vodka. Dock är mango, melon och jordgubbar smaksatta Jell-O Shots också haft som gjorts med rom. Lemon smaksatta Jell-O Shots ibland förstärkta med citron smaksatt vodka eller en citron typ hjärtlig. Vissa använder gin för att ge sina Jell-o sköt en spark, men resultaten är inte alltid populärt.

Oavsett vilken typ av alkohol du använder, försöker motstå att lägga mer än nödvändigt. Om receptet efterlyser en kopp kall vätska, lägg bara en kopp, som någonting extra får inte låta Jell-O för att ställa in. Placera koppar på ett ark och häll upp vätskan i varje kopp. Fritt utrymme i ditt kylskåp och kyla tills uppsättning. Behåll Jell-O Shots kallt tills den ska tjäna. Det finns olika sätt att njuta Jell-O Shots. Vissa människor kommer att köra sina fingret runt kanten av Jell-O skott, för att lossa gelatin från koppen. Andra föredrar att klämma ut det ur koppen. Det finns också en dramatisk tippning av huvudet hela vägen tillbaka och låta någon annan att avstå skottet för dig. Som man kan förvänta sig, verkar det inte vara en graciös sätt att konsumera Jell-O Shots. Så gör vad du vill.

När konsumeras på ett ansvarsfullt med vuxna, Jell-O Shots är ett roligt och färgstarkt sätt att förbättra något samkväm. Kom bara ihåg att måttligt intag och dricka ansvarsfullt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.