Vad är Heavy Cream?

Heavy Cream är en mejeriprodukt som ibland kallas vispgrädde som den kallas i många recept och behöver normalt piska eller blandning med en hög hastighet mixer. Heavy Cream är en kvalitet av grädde som har en smörfetthalt på mellan 36 och 40 procent. Även i Storbritannien högre smörfett vikt grädde är tillgänglig, grädde med en smörfetthalt på 40 procent är den högsta smörfett vikt grädde finns i USA. På andra områden är tung grädde också kallas vispgrädde. i matlagning, tung grädde ofta efterlyst som en ingrediens när det har piskad. Grädde fördubblas i volym efter det piskad och piskor bäst när det är kallt att börja med och stannar kallt medan piska. Om kräm är inte tillräckligt kallt det kommer inte att piska bra och kan behöva ses kyld. Efter det har piskat till rätt volym, är vispgrädde vanligen vikas till övriga ingredienser.

Några recept kräver inga tunga grädde utan piska. I dessa recept tung kräm kan ersättas av koppen med ett förhållande? Cup (6 ounces) mjölk och 1 /3 kopp (5 1 /3 matskedar) smör, margarin. Grädde, liksom andra mejeriprodukter, är ömtåliga och kräver korrekt lagring och säker hantering. Om det inte har pastöriserats till 300 grader Fahrenheit (149 grader Celsius), den bör finnas i den kallare delen av kylskåpet och inte dörren. Recept beredd med tung kräm ska förvaras på rätt sätt gång kokta.

Bortsett från matlagning och bakning är tung grädde används också i många drinkar inklusive Irish coffee, Godiva grädde, äggtoddy, och Mekong. Grädde kan också piskas som en garnering till kaffedrinkar.

Heavy grädde finns i mejeriet fallet i de flesta livsmedelsbutiker återförsäljare och oftast säljs i kartonger. Köpa grädde som har en kort livslängd som anges av utgångsdatum som är tryckt på kartongen visar det har inte varit extremt pastöriserad och normalt vara friskare och rikare på smak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.