Vad är Grillat Wood?

Grillat trä hänvisar till olika flis eller block som kan användas tillsammans med briketter för att grilla eller röka kött. Vissa grill och grill-entusiaster insistera på att grilla trä slår träkol eller propan enbart lätt, eftersom olika träslag du använder kan ge bra smak till köttet. Oftast vill du köpa ved eller ta upp det själv, som är särskilt lämpad för grillning. Du bör inte använda skrot trä, som kan innehålla lim och otäck kemikalier som inte får brännas. Det är också bäst att hålla sig med skog som är hårda, i motsats till mjuka eller mer flexibelt trä. Pine, till exempel, är inte ett bra val på grund av dess höga innehåll sav.

Mesquite är förmodligen den mest kända grilla trä, och det kommer att ge en mycket stark smak på köttet du laga mat med det. Det kan också bli extremt varmt, så det kanske inte lämpar sig för livsmedel som inte långsamt kokta. Många kockar tyder Mesquite fungerar bäst med kött som har en lika stark smak. Nötkött på Mesquite grillning trä är ett särskilt bra ihopkoppling. Vilt, i synnerhet älgkött, vildsvin, eller kanin, tenderar att lämpa sig väl för Mesquite också. Om du gillar din grillad lax, kan du försöka använda alder, som anses vara den bästa grillningen trä för fisk. Också använda alder för lätt smaksatta kött, som fläsk eller kyckling. Fläsk eller kyckling över äpple trä kan vara särskilt delikat eftersom det ger köttet en söt men inte överväldigande smak. På samma sätt du kan överväga lönn, mahogny, och de flesta nötter skogen träd som pecan för de mer delikata kött och fisk. inte Om du vill använda starka rött kött eller vilt, inte bara tänka Mesquite för grillning trä-överväga ek, hickory och grapevine. Du kan använda körsbärsträ för nästan varje sak du vill grilla. Du kanske måste leta ganska hårt för att hitta mer exotiska typer av grillning trä. Vissa butiker ägnas åt grillning utomhus kan ha dem, eller du kanske behöver Internet för dem. Kolla gourmet butiker också, och naturligtvis, om ett av träden på din egendom faller ner, kan du bota trä och använda den för grillning.

Observera att de flesta köpt grillning flis måste blötläggas i vatten i ungefär en timme, men din bästa är att rådfråga säcken av särskilda instruktioner. Du kan köpa fästen för gas grillar att använda trä grillning med de flesta av dem. När du använder grilla trä på en standard inga krusiduller grill, behöver du fortfarande träkol för att blanda med trä. Grillning med trä på det hela kan vara ett bra sätt att experimentera med grillning och öka smakerna av mat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.