Vad är Egg Beaters?

ÄGGVISP har varit en gemensam köksredskap i många år. Som ett handverktyg som är utrustad med två roterande plåtslagare som arbetar tillsammans för att blanda ägg och andra ämnen till en jämn texturerat vätska, kan ägg plåtslagare som kan användas för att förbereda alla typer av smet. Här följer lite information om byggandet av ägg plåtslagare, samt några exempel på hur ÄGGVISP kan användas runt i köket. är Hand ägg plåtslagare vanligen tillverkade av aluminium eller rostfritt stål. Strukturen på ägg plåtslagare innefattar ett öppet handtag som är lätt att trä igenom fingrarna och grepp, så det finns solid kontroll under användning. En vev ingår vid sidan av utformningen av sidan visp, så att användaren kan stänga av två roterande plåtslagare i nedre delen av redskapen oavsett på vilken hastighet man önskar. Enheten är byggd som en komponent i fast form, med några bitar som är löstagbara. Detta innebär än rengöring ägg plåtslagare åstadkoms genom handtvätt hela enheten, eller genom att placera redskapen i diskmaskinen. är Rotary ägg plåtslagare som oftast används för att förbereda smet. När det gäller att göra en tårta, kan ägg plåtslagare användas för att blanda mjöl, socker, ägg, olja, och smaktillsatser i en välsmakande smet för lager av kakan. Egg plåtslagare är också ett utmärkt sätt att smälta kaka blanda med ägg och andra ingredienser som behövs. Eftersom ägget plåtslagare flyttas runt ingredienserna, är den roterande plåtslagare som drivs med hjälp av veven på sidan av enheten, blanda komponenter tills smeten är slät. P

Egg plåtslagare kan också användas för att skapa maräng också. Placering äggvitor i en skål tillsammans med lite socker kan blandningen bli slagna till berg krämvit maränger skapas. Det maräng kommer att få en slät och krämig konsistens, vilket gör den idealisk för bakning smaksatta maränger eller som en garnering av pajer.

Använda ägg plåtslagare för att skapa såser och släta bitar i sås är också vanligt. Placering såsen eller såsen i en bunke och sedan använda ägg plåtslagare för att arbeta igenom alla klumpar kommer att ge en smidig ämne som lätt kan användas för att förrätter. Smidigt ämnet kan också serveras på den sida som krydda med potatismos eller som garnityr till olika typer av grönsaker.

Naturligtvis kan ägg plåtslagare också användas vid framställning av ägg rätter. Från äggröra att förbereda äggsmeten att använda i en gryta frukost, ägg plåtslagare utföra arbetet på kortare tid än det tar att upprätta en elvisp, och kräver inte mer sanering eller vård.

Eftersom ägg plåtslagare är relativt billiga, de är ett bra verktyg för att ha runt köket. I värsta fall kan hand ägg plåtslagare göra nästan alla jobb som ofta görs med en hand mixer. Allmänt tillgängliga till köksbutiker och avdelningarna kök flesta rabatt butiker, är det möjligt att få en bra visp kvalitet ägg som kommer att pågå i många år, kräver inget annat än normal rengöring och skötsel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.