Vad är Dip Kotte?

Kronärtskocka dip är en krämig sprida sig med kronärtskocka hjärtan, en kräm dressing och ost. Det är oftast erbjuds tillsammans med aptitretare på en fest, med gäster doppas bröd, kex, eller grönsaker till kronärtskocka dip. Kronärtskocka dopp kan också användas som en sida eller krydda som passar till olika stekt kött, eller en spridning i smörgåsar och wraps. Många butiker säljer förpackade kronärtskocka dip, och denna rätt kan även göras hemma. att göra en grundläggande kronärtskocka dip, kockar kombinera kronärtskocka hjärtan med majonnäs, riven parmesanost, samt salt och peppar. Målet är att använda precis så mycket majonnäs att dra doppa ihop till en krämig blandning, och inte tillräckligt för att göra kronärtskocka dip tung eller fet. Beroende på Cooks smak kan kronärtskocka hjärtan högg en grov dopp, eller gå igenom en mixer till en mer krämig, slät dip. Det finns ett antal variationer på kronärtskocka dopp. Ovanstående recept kan värmas i mikrovågsugn eller i ugnen för att göra en varmförzinkat, till exempel. Hel kronärtskocka hjärtan kan bakas i en krämig blandning av yoghurt och ost tills de mjuknar och bakade doppa utvecklar en gyllene skorpa för en lyxigare version av kronärtskocka dip, och doppa kan även tillägg som paprika, ugnsbakad aubergine, rostad röd paprika, spenat, krabba kött, och så vidare.

kockar som inte gillar att arbeta med majonnäs, kan kronärtskocka doppa göras med vanlig yoghurt, gräddfil, eller en ost och mjölk blandning som har bearbetats till en tjock kräm. Söt mycket någon mjukost kan användas, från färskost till blåmögelost, och en hårdost kan också rivas till dipp till mer textur. Krispigt objekt som pickles, oliver och så vidare kan också ingå i kronärtskocka dopp. Den variant av kronärtskockor ändå få lysa igenom, men eftersom de är i fokus för detta uppslag.

Som regel är mindre mer med kronärtskocka dopp. Om kockar vill lägga extra ingredienser, bör de lägger bara en till två, så att doppa inte blir överväldigad med extra smaker. Om kronärtskocka dopp är av naturen har låg syrahalt, vilket är fallet med en majonnäs-baserade dip, bör det också kallt, så att det inte börjar på Harbor bakterier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.