Vad är Choux Pastry?

Choux bakverk är en lätt bakverk som är mest känd som används för ett skal för att göra läckra desserter som grädde puffar och éclairs. Det är en enkel sak att göra, inte kräver samma skickliga hand behövs för att göra piecrust eller smördegen. Choux pastry är också ovanlig eftersom ingredienserna är faktiskt kokas på stovetop innan de bakas i ugn.

Ingredienserna i choux kakor igen, ganska enkelt. Generellt är choux bara en blandning av smör, mjöl, vatten och ägg. Smör smältes, mjöl tillsätts, och ägg och vatten slås i på låg värme. Efter choux degen har kombinerats kan det släppas mot kastruller, eller leds på dem för att skapa speciella former. Den franska är kända för sina vackra choux bakverk i form av svanar, ofta serverad i slutet av måltider flera kurser i fina restauranger. Choux kan också användas för att göra Beignets eller andra friterade efterrätter som kanal kakor. När choux degen bakas det är gyllenbrun utanför, men är ganska våt inuti, liknande i smak och konsistens till kodade ägg. Om du planerar på att fylla choux former, kan du ösa ut inuti lagret att skapa mer plats för påfyllning. Omväxlande, somliga gör bara ett hål i ena änden av ett bakverk och ingredienser pipa som vispgrädde eller vaniljsås till degen. Du kommer att få fler in i degen genom att skära den på mitten, ta bort inredningen och sedan fylla den.

Fabulous desserter skett sedan uppfinningen av choux bakelse i det 16th århundradet. Italienska desserter göra betydande användning av dem. Den berömda St Honoré Cake är en rom blöt kaka som är omgiven av enskilda grädde bloss, verkligen en dekadent efterrätt. Grädde puffs kan också staplas i den italienska traditionen, som bildar en pyramid form, och sedan har choklad hälls över dem.

Choux pastry är inte bara användbart till efterrätt. Du kan fylla choux med härlig vegetabiliskt eller mousser fisk, kyckling sallad, eller en mängd andra kyndel behandlar. Du vill vara säker på att om du använder ingredienser med mycket fukt, du fyller choux i sista minuten möjligt att undvika en blöt bakverk. Den yttre skal av choux bör vara skarp, och det kommer snabbt att förlora sin skärpa om den förvaras i kylskåpet för länge eller fyllda med soupy ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.