Vad är Cake knivar?

Cake knivar knivar är speciellt konstruerade för skärning kaka. I många fall, bifogas en samordnande kaka server en kaka kniv, och silver är dessutom ofta utformade för att smälta in i andra kök silver. Minnesmynt kaka kniv och sätter server är ofta anpassade för bröllop, så att bruden och brudgummen har något att framkalla händelsen under kommande år. Många kök leverans butikerna säljer kakor knivar, och de kan också vara speciella beställas. Gravyr tjänster brukar finnas på en liten extra kostnad.

Flera saker som tårta knivar bortsett från andra knivar. Det första är att bladet på kniven, som är lång så att den lätt kan skära igenom kakor av alla storlekar. Cake knivar har också en något böjd klinga, vilket underlättar enkel skärning. Slutligen är en kaka sågtandad kniv, som en rak kniv kan förstöra smula av kakan. Det serrations är oftast bred, och bladet i sig är relativt tunn och lätt så att den inte skadar kakan. När en bagare har lagt ned mycket energi på att göra en tårta, en tårta kniv säkerställer att tårtan hålls vacker genom styckningen. Den serrations få en mjuk, ren skär utan att komprimera kakan, speciellt viktigt med kakor som ängeln kaka som är lätta, skummande, och skadas lätt. Vissa företag gör kilformade kaka knivar som också kan användas som servrar, medan andra säljer servrar separat. I båda fallen är kakan försiktigt levered ut när den serveras. på bröllop i synnerhet, är tårta skära en viktig del av händelsen. I vissa fall kommer en speciell kaka kniv och server som ska användas med anledning av jubileet. Bröllopstårta knivar tenderar att vara omsorgsfullt dekorerade med motiv som blommor och hjärtan. Bladet av kakan kniv eller servern kan också vara graverad med namnen på paret och datum för vigsel. Den medföljande Utensil, moset servern har ett kilformat blad och en offset handtag. Bladet är försiktigt trycks under kakan, så att användaren kan överföra en del till en platta. Flesta tårta knivar har en matchande tårta server, men det är säkert möjligt att köpa två stycken silverbestick separat.

är ett antal material som används för att göra kakan knivar. Metall är ett av de vanligaste valen, från sterling silver till rostfritt stål. Det är inte heller ovanligt att se kaka knivar med ved eller pärlemor handtag. Vissa företag gör plast kaka knivar, som fungerar mycket bra även om de inte ser väldigt snygg. Vissa bagare föredrar faktiskt plast, faktiskt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.