Vad är Cake Formar?

Cake formar är tårta kastruller på skoj eller funktionella former, används för att göra specialty kakor. Cake formar är särskilt populärt för barnens födelsedagstårtor eller för olika helgdagar. Du kan se kaka formar kallad tårta former eller figurer kaka. De är utformade för att göra det lättare att baka och dekorera en komplex tårta utan att behöva göra allt för att forma och designa själv. Generellt är en kaka mögel gjort av metall eller silikon. Silikon kan vara till hjälp eftersom den svänger lättare, vilket gör det lättare att ta bort kakan ur pannan utan att skada den. p

Cake formar säljs i butiker kök utbudet, bakning butiker och allmänna butiker merchandise. Du kan även beställa specialitet eller personliga formar kaka online. En tårta mögel kan också hänvisa till en tårta pan användas för ett särskilt ändamål, t. ex. en tårta Bundt Pan, en muffin pan eller en limpa pan. De är i allmänhet ganska billig och räcka länge. Det finns nästan obegränsade möjligheter till kaka formar. Du kan köpa en tårta i form av ett slott för en prinsessa födelsedagsfest, eller i form av en fotboll för en sportentusiasten. Djurfigurer är roliga att göra och dekorera, och barnen kan hjälpa till. För semester, kan du göra en tall-formad kaka, eller för gradering, en tårta i form av en examen mössa. Det finns former som finns för en ny bebis, för Halloween, eller för populära seriefigurer. Det kan vara svårt att ta bort en tårta från en kaka mögel utan att skada den, särskilt om det har mycket om små detaljer. Även om pannan är non-stick, som de flesta är, bör du ändå se till att fett pannan långt före gräddningen. Tillåta kakan svalna helt också stöd i processen. När du är redo att ta bort kakan, placera en skylt på undersidan av pannan och vänd den över så att kakan kan glida ut perfekt på plattan. Då ska du låta den svalna helt innan glasyr det.

Du kan använda kaka formar med kakmix, såsom de som finns i mataffären, eller med hembakad kaka-det gör ingen skillnad. Frosting en specialitet kaka kan ofta vara svårare än att göra tårtan, eftersom du kommer förmodligen att behöva olika färger av glasyr att skapa några detaljer. Om du inte är alltför sysslar med perfektion av kakan, kan barnen har mycket roligt att hjälpa till att dekorera och frost kakan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.